Historisk rättegång mot Nordfront idag – över hundra fall av misstänkta åsiktsbrott

NORDFRONT. Under dagen inleds rättegången vid Örebro tingsrätt mot Nordfronts före detta ansvarige utgivare Emanuel Lärkestål. Han misstänks för 105 fall av åsiktsbrott.

Efter en omfattande förundersökning som Justitiekanslern (JK) genomfört gentemot Nordfront åtalas idag vår tidigare ansvarige utgivare Emanuel Lärkestål för 105 fall av åsiktsbrottet hets mot folkgrupp. Det är det mest omfattande åsiktsbrottsåtalet i svensk historia.

Tack vare massanmälningar från organisationen Juridikfronten – som dammsugit Nordfronts databas – har JK valt att åtala Lärkestål vid Örebro tingsrätt. Merparten av åtalspunkterna rör kamprapporter där Nordfront har rapporterat om klistermärkesuppsättningar från olika platser i landet.

Nordfront finns på plats under torsdagen och fredagen och kommer att rapportera om den historiska rättegången.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
PeterValhallaKarl-Путин A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Blir intressant att läsa hur mycket pengar förundersökningen kostat. Jag menar, det är ju resurser som kunde ha lagts på något värdefullt istället, som att utreda invällarnas vålds- och sexbrott mot svenskar.

Kanske skulle köra lite virtuell vadslagning. Jag tippar själv på att slutsumman kommer vara runt 10 miljoner kr, utifrån vad jag sett andra rättegångar kosta.

Karl-Путин A
Medlem

Det är pengar som de svenska skattebetalarna får stå för, så summan intresserar inte (((den härskande makteliten))) ett dugg.

_DH_
Medlem
_DH_

Jag tog och begärde ut FUP för att se just vilka gärningar det var som sades vara olagliga, och få mig en uppfattning om hur mycket utredningen kostade. Dessa är den slags artiklar som misstänkts utgöra HMF: (har endast med en länk pga skräpfiltret, använd sökmotor för resten) ”Klistermärkesuppsättning i Stockholm” (https://www.nordfront.se/klistermarkesuppsattning-stockholm-12.smr) Tre andra med samma rubrik. ”Klistermärken uppsatta i Hudiksvall” ”Klistermärken uppsatta i Ljungby” ”Klistermärken uppsatta i Luleå” ”Klistermärken Ovanåker” ”Klistermärken uppsatta i Värnamo” Jag som trodde de lyckats samla på sig ett stort antal faktiskt uttryckta åsikter… Men det är mest bara fråga om harmlösa klistermärken. Så i… Läs mer »

Valhalla
Medlem

Juridikfrontens nationalisthatare Martin Tunström, socialtjänsteman i Helsingborg, har anmält massor med nationalister och nationalsocialister för HMF.Han har även besökt Justitiekansler för att fjäska in sig.
Tunström har utpressat nationalister och nationella organ för egen vinnings skull. Denne sosse skryter om det.
Tunström driver Juridikfrontns websida och ägnar all sin fritid åt att förfölja nationasocialister och speciellt NMR.

https://www.google.se/search?biw=1280&bih=570&tbm=isch&sa=1&ei=-c6sW7ysI87TwQKW9qDoAw&q=martin+tunstr%C3%B6m+helsingborg&oq=martin+tunstr%C3%B6m+helsingborg&gs_l=img.12..0i24k1.2483.6864.0.9257.12.2.0.10.10.0.173.270.1j1.2.0….0…1c.1.64.img..0.12.325…0i30k1.0.tEXoPMh62bo
https://www.juridikfronten.org/

Peter
Medlem

Det är fullständigt bisarrt!