Katerina Janouch avslöjad som förintelselögnerska

”FÖRINTELSEN”. Katerina Janouch ljuger om var hennes släktingar ska ha dött, på vilken sida av släkten de tillhörde och hur många de var. Detta avslöjar Henrik Agerhäll i en granskning.

”Förintelsen” är ett propagandaverktyg för att främja judiska intressen och kollektivt beskylla den vita rasen för folkmord. Judar använder ofta ”Förintelsen” som ett vapen mot dem som kritiserar judisk makt i syfte att rasmedvetna nationalister ska kunna avfärdas som potentiella massmördare.

Här är Katerina Janouch inget undantag. Janouch, som av vissa utsetts som en ledare för den nationella rörelsen, har under flera år hållit förintelsemyten vid liv. Problemet är att hennes berättelser inte håller för granskning, något som Henrik Agerhäll kan visa i en artikel på sin blogg.

I artikeln ”Är Katerina Janouch mytoman?” går Agerhäll igenom Janouchs uttalanden och visar hur de inte stämmer och hela tiden ändras.

Artikeln inleds med en diskussion på Twitter från 2016 där Janouch skriver om hennes morfars syster Marta som gasades till döds i koncentrationslägret Ravensbrück 1944. Janouch tycks dock inte ha koll på vilket år man, enligt officiell historieskrivning, började gasa människor i Ravensbrück, vilket påpekas i kommentarerna till tweeten.

Ett år senare, 2017, har Janouch ändrat sin historia och nu har Marta dött i Auschwitz och inte Ravensbrück.

Min morfars syster mördades i Auschwitz gaskammare, och 15 personer i en annan del av släkten likaså, det yngsta barnet bara två år gammalt. Mina andra släktingar mördades av Stalin.

I två blogginlägg från 2017 respektive 2018 gör Janouch också andra typer av justeringar av sin berättelse. 15 döda släktingar blir 14 och dödsgasade från ”en annan del av släkten” (dvs. inte på hennes morfars sida) blir till ”släkten […] på morfars sida”.

Agerhäll länkar sedan en fantasrik berättelse från Katerinas far, Frantisek Janouch, som berättar hur Katerinas farfar av SS tvingades koka människokött som fångarna fick äta. Janouch säger sig ha hennes farfars nummer tatuerat på sin vänstra arm som en hyllning till honom.

I avslutningen visar Agerhäll hur väldigt många av Katerina Janouchs släktingar överlevde kriget.

”Det är alltså väldigt oklart vilka av Katerinas släktingar som hon menar ska ha dödsgasats, kanske handlar det om syskon, föräldrar, föräldrasyskon eller kusiner till hennes farmor och farfar, men det är konstigt att hon inte presenterar dessa närmare.”

Efter att Katerina Janouch har fått inflytande över den nationella rörelsen har hon arbetat för att ”extremister” ska uteslutas från den nationella rörelsen. Nyligen polisanmälde hon Fabian Fjällning efter att han ställt henne mot väggen gällande talmudiska ritualer.

Källa:
Är Katerina Janouch mytoman?

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
VeraFredrikaEthnySverkerCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

En judes ränder går aldrig ur. Något som verkligen tål att upprepas är att man aldrig ska lita på en jude. Även om alla kanske inte är pigga på att helt kategoriskt döma ut detta folk, så borde de verkligen tänka sig för när varningsklockorna ringer, och man ser en misstänkt infiltratör. Fy för de medlöpare som gett denna mytomanjude sitt stöd.

Bra avslöjande av Agerhäll, också. Jag menar, själv äcklas man ju av dessa judar och har svårt för att stå ut med deras lögner, vilket är vad som krävs om man ska kunna dokumentera dem.

Anders Jonsson
Medlem

Ett suveränt bra avslöjande och en riktig käftsmäll till ”Svärje-vänner” som lierar sig med lögnaktiga JUDAR.

Caesar-Aurelius
Medlem

”gasades till döds i koncentrationslägret Ravensbruck 1944”

Vilket skitsnack. Ravensbrück var inget annat än ett större fängelse avsett för kriminella kvinnor, speciellt då för prostituerade och barnamörderskor.

Efter kriget hölls det ett flertal skådeprocesser där offren torterades nästan till döds för att få fram ”erkännanden” innan offren sedan mördades.

Ett vittne påstår att det gasades med inkastade ”gasburkar”, ett annat att man startade lastbilar vars avgaser leddes in i hus ”där skorstenen tätades av en man som klättrat upp på taket”.

Bla, bla och ännu mera bla-bla.

Caesar-Aurelius
Medlem

Fotot visar den påstådda ”gaskammaren” i Ravensbrück. Lägg märke till att byggnaden har fönster längs hela sidan, och att de tre fönster som ska ha innehållit ”gaskammaren” är de tre som visserligen har försetts med ”galler”, men likväl har ”gaskammaren” FÖNSTER utmed hela sin längd! I rummet direkt intill gaskammaren hade SS-vakterna sina 2 ”Aufenhaltraum”, uppehållsrum där de spelade kort och läste tidningar. Ha, ha, ha, jomenvisst, putsade träväggar, bräd- och spånttak och i det ena rummet sker gasningar med dödlig gas, som när den användes mot kackerlackor i bostäder måste vädras ut i flera dagar innan någon fick bo… Läs mer »

Sverker
Medlem

Suverän avklädning och ett avslöjande som borde ta skruv hos alla de som med en dåres envishet försöker klamra sig fast vid sin patetiska villfarelse att det finns vettiga kroknäsor. De enda som är vettiga, är de som tar totalt avstånd ifrån judendommen, typ Lasse Wilhelmsson, Gilliad Atzmon. Hur många blev det? 2!
Samma sak med de fromma töntarna i Medborgerlig Sammling, som har flera kroknäsor i ledande ställning. DOM TAR ALLTID,ALLTID,ALLTID ÖVER OM MAN INTE STOPPAR DOM!
3000 års erfarenehet visar detta. Vad är det ni inte förstår?

Ethny
Medlem

Man kan ju alltid hoppas det. Har märkt att de flesta ”Svärjevänner” är så sjukt inkapabla att tänka någorlunda logiskt, eller ens våga tänka kritiskt. På något skruvat sätt kommer de fortsätta tro på dessa antivita avskum, oavsett hur mycket man än lyckas bevisa hur antivit personen i fråga är.

De är som alla andra PK-dårar de säger sig kritisera, men gör som strutsen även dem och stoppar huvudet i sanden för att undvika sanningen.

Fredrika
Medlem

Systematiskt kollektivt ljugande ofta markandsanpassat för just den omgivning var och en av dem befinner sig.

De svenska gula västarna ”har fått sin ledare” som ska leda alla gojer i fördärvet genom att avleda oss från det verkliga problemet samtidigt som hon ska hetsa mot muslimerna som hennes folk har sett till ska flytta hit.

Ondskan kommer i många skepnader och den uttrycker sig ofta i falska ordalag och med kluven tunga.

Tänk om alla ville fundera över det VARJE GÅNG de öppnar munnen.

Vera
Medlem

Det som retar mig är när skolan betalar dessa judiska informationslögnare för att indoktrinera våra barn med uppenbara vansinnigheter. Nu dör ”överlevande” ut men fortsätter med barn och barnbarn och historierna blir mer och mer groteska medan lärarna till dumhuvuden tror på allt. Det finns gudskelov klokare barn som ifrågasätter överdrifterna, men får inget gehör av skolorna. Därför är NMR en viktig källa för SANNINGEN.