Helsinki Prides syfte

HOMOLOBBYN. Lördagen den 1 juli anordnades en Helsinki Pride-marsch som samlade tiotusentals deltagare, bland vilka det syntes barnfamiljer, perversa typer och politiker ute efter pluspoäng. Marschen arrangerades av ”människorättsorganisationen” Seta, som arbetar för sexuella och könsminoriteter.

Även i år fick barnen marschera tillsammans med sadomasochister i sexutstyrsel.

Men vad är Setas och dess största tillställning för i år, Helsinki Prides syfte? På Setas egen hemsida står det:

Seta arbetar på bred front för ett samhälle där mänskliga rättigheter och likabehandling förverkligas oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller könsuttryck. Seta betonar var och ens rätt att definiera – eller låta bli att definiera – sig själv, sin familj och sina människorelationer.

Låter inte det här som saker som redan har uppnåtts? Hur ofta hör ni om diskriminering av sexuella minoriteter eller hur deras möjligheter till framsteg förhindrats på grund av sexuell läggning eller ”könsidentitet”? Och hur ofta ser man inte att homosexuella höjs till skyarna som stjärnor bara för att de är homosexuella, transpersoner eller vad de nu kallar sig för?

Som exempel kan vi ta realityserierna, dit man alltid stuvar en egen kvotbög. Dessa får delta i programmen endast för att de är homosexuella och ofta ovanligt angelägna sådana. Går man utanför skräpunderhållningen så ser vi att olika sexuella och identitetskrisminoriteter ständigt får positivt spaltutrymme i massmedia än på grund av det ena, än på grund av det andra problemet eller ”problemet”.

Som ett annat exempel kan vi ta ”videobloggaren ” Henry Harjusola. I vintras satt han i bussen och råkade på biljettkontrollanter. Henry, som påminner om en kvinna, visade sin biljett varpå kontrollanten hade mage att fråga om hans identitetshandlingar, då han i all sin smaklöshet inte förväntade sig att en person som heter Henry skulle se ut som en kvinna. Vad blev följden? Harjusola blev kränkt och med hjälp av sina följare på sociala medier satte han igång med en missnöjeskampanj mot HRT (Helsingforsregionens trafik), som på grund av en individs sårade känslor valde att ändra på sin verksamhetsmodell i motsvarande situationer. Visa mig ett fall där en vit hetero lika lätt skulle ha fått ett så stort företag att ändra på ett enda av sina verksamhetsmodeller.

Är några få personers tvångsmässiga upplevelser av kränkthet skäl nog att hela samhället måste förändras, så att de som har som profession att bli kränkta slutar bli det? Och var går i så fall gränsen? Kan det finnas en sådan punkt, där en ständigt kränkt del av befolkningen kan nöja sig med hur världen ser ut och upphör med att klaga?

Finland har redan godkänt en lag som tillåter homosexuella par att gifta sig. I Finland deltar regeringspartierna i homomarscherna och hela eliten stödjer deras budskap. Människor får definiera eller låta bli att definiera sina kön och detta uppmuntras av massmedia. I Finland existerar ingen diskriminering som riktas mot homosexuella, lika lite som mot någon annan grupp (att göra uppståndelse av saken gör den inte allvarligare eller större än vad den i realiteten är). Homokulturen är helt och hållet mainstream i Finland, hur trist det än är att konstatera det. Så vad är alltså Setas syfte nuförtiden?

I vintras skrev skattefinansierade Yle artikeln ”Tusen pedofilers land”. I artikeln berättade man i en förstående ton att också pedofiler bara är människor, som bara råkar ha lite annorlunda sexuella begär. Som om dessa egentligen vore offer för det omkringvarande samhället. Artikeln normaliserar med andra ord vuxna män som attraheras sexuellt av barn – och detta på skattebetalarnas bekostnad.

Låter det inte som ett bekant sätt att börja lobba för en motsvarande sak? Och var går gränsen för lobbandet för sexuella perversioner? Ifall man redan har börjat lobba för pedofili i Finland, vad kan vi förvänta oss härnäst? Kulturmarxismens motståndare har länge förutspått att homolobbandet steg för steg kommer att leda till att obehagligare sexuella aktiviteter lyfts fram. Kan någon påstå att de haft fel? Ute i världen kallas tillvägagångssättet för pedophile acceptance, och i många länder är den större än vad den ännu är i Finland.

Men vad har det med Seta och homomarschen att göra? När man tittar på bilderna från lördagen så ser man att alla deltagare inte bara har oskyldig kärlek i tankarna, utan värre och smutsigare saker. Tillställningen kallas för en familjetillställning, men bland barnen går det sådana personer som man kan se i bilderna ovanför och bilder från förra årets marsch. Anser ni att detta är sunt?

/Jesse Torniainen

Ursprungligen publicerad på Vastarinta.com

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

19 Kommentarer till "Helsinki Prides syfte"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Mackan
Gäst
Nybörjare
Mackan

Världen och väst har blivit ett stort djävla dårhus! Låt världen förgås om det ska fortsätta såhär….Eller renas, uppstå på nytt med sundhet, en moralisk kompass för folket och framtidstro igen!

let the world perish
Gäst
Nybörjare
let the world perish

RAGNARÖK!

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Är på väg.

Godnattvisa
Gäst
Nybörjare
Godnattvisa

”If my comrades are not destined to rule the world, then away with it! A shower of atom bombs upon it and in place of its meaningsless chatter about ‘love’ and ‘peace’ the voice of the howling wind over its ruins.”

Savitri Devi

babylon 2.0
Gäst
Nybörjare
babylon 2.0

som jag skrev i en annan artikel följer man mönstret så ser man samma judiska marxism i varje europeiskt land och utvecklingen är samma juden kör på samma taktik.Dom är verkligen satans barn.
Goebbels Speaks About Jewish Communism Marxism
https://www.youtube.com/watch?v=4TL8S7tbkIs
”it concerns a pathological criminal madness invented by jews and led by jews with the aim of destroying the civilized european peoples,while they establish an international jewish world domination over them”

sjöberg
Gäst
Nybörjare
sjöberg

Första gången jag sett en Afa flagga i hens naturliga miljö

Fridfull_kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull_kraft

Huvudsyftet med Pride är att lägga grunden för att skydda de globala pedofilnätverken och Satanismens befästelse.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Var är superkometen när den behövs som mest?

Jag tror att om den slog ner i Storsatans ökenhåla så skulle världen snabbt tillfriskna.

Fridfull_kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull_kraft

Definitivt kriminellt att klä ut sig och visa sig bland barn sådär.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

PRIDE: Äckel upphöjt till statsideologi.

Demokratin måste sparkas in.

Leve nationalsocialismen!

Hell seger!

Ingarasister
Gäst
Nybörjare
Ingarasister

Demokrati har vi redan. Och Pride. Inget du kan göra åt saken

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Det var en mycket vacker fest, jag blev av med min oskuld där.

Pani
Gäst
Nybörjare
Pani

Finland är ett land på nedgång. Asyl- och anhöriginvandringen från MENA-länderna har ökat, fler får uppehållstillstånd samt Finlands ja till att homosexuella får gifta sig.

Pastafarian
Gäst
Nybörjare
Pastafarian

Inte konstigt hade inte soroa flest lakejer i finland enligt det där läkta dokumentet som släpptes för en tid sen.

palle
Gäst
Nybörjare
palle

alltså ge kvinnorna någon med känsla ömhet så kan de ställa upp för vad som helst.
Har de ingen som helst slutledningsförmåga Ser de inte konstigheten att det är pride överallt samtidigt det är orkestrerat
börjar misstänka att det alltid varit orkestrerat 68 rörelsen nya vågen grönavågen pride till o med partier som socialdemokraterna verkar uppbyggda startade med hjälp av globalister Hjälp mig någon!”

Josef Forslund
Gäst
Nybörjare
Josef Forslund
Man kan undra hur i hela friden dessa perversa individer fått tillstånd att fylla upp gatorna i Sverige och gå där och äckla sig. Politikerna går där och håller dem i handen för att samla röster inför kommande val. I ledet går där också små barn som får lära sig av pappa och pappa att det onormala nu blivit något normalt. I skolorna får barnen nu lära sig regnbågens betydelse, att alla olika är lika värda blaha blaha. Detta ingår i undervisningen ! Skäms på er alla ni blinda politiker som inte gjort något eller gör något för att stoppa… Läs mer »
Göran
Gäst
Nybörjare
Göran
I svenska yle fanns nyligen även en intervju med Hestas ordförande i anledning av Pride. Redan på 1990-talet lär det faktiskt ha funnits svenskspråkiga föreningar inom ramen för Seta. Den ena var FMIM som riktade sig i huvudsak till den svenskspråkiga homosexuella minoriteten och den andra var Hofa som fokuserade på familjebildning, monogami och trogenhet mot partnern. Hofa hade rent av egna stadgar och man ville motverka sexuell lössläppthet och framhäva brtydelsen av ett stabilt parförhållande och familjebildande. Den monogama heterosexuella familjen sågs som det ideal som borde gälla även bland sexuella minoriteter, menade man. Den tidens HeSeta (Helsingfors lokalförenig… Läs mer »
Hellfire
Gäst
Nybörjare
Hellfire

Flera av Jesse Torniainens flygsparkar på dom dekadenta asen kanske hade vart att föredra!👿

medborgare
Gäst
Nybörjare
medborgare

jag är så trött på alla dessa tvestjärtar som bara provocerar. Sjukt och vidrigt.

wpDiscuz