”Heliga judiska män” förespråkar mord på hela Irans ledning

JUDISK MAKT. Simon Wiesenthalcentrets ledare Marvin Hier vill utplåna hela Irans ledning bland annat på grund av att de är förintelseförnekare.

T.v: Rabbi Hier, ledare för den kommersiella lobbyorganisationen Simon Wiesenthal Center. Skärmbild: Mark Brahmin/Twitter; t.h. Brian Hook 2017. Foto: New America (CC BY 2.0)

På onsdagen besökte USA:s särskilda representant för Iranfrågor, Brian Hook, Toleransmuséet på Simon Wiesenthalcentret i Los Angeles, USA, för att diskutera USA:s policy beträffande Iran.

Chefen för lobbyorganisationen säger att det är USA:s plikt att mörda Irans samtliga ledare. Inte bara ”dödar de amerikanska soldater”, de är dessutom ”förintelseförnekare” och måste därför utrotas.

Mötet som hölls bakom stängda dörrar var en intersektionellt religiös sammankomst. Bland andra medverkade även USA:s kommissionär för internationell religionsfrihet, den judeo-kristne evangeliske pastorn och PR-byråägaren Johnnie Moore, och Juliana Taimoorazy, kristen irakiska som är grundare och ledare för Rådet för kristen befrielse av Irak.

Hook välkomnades av rabbi Marvin Hier och av rabbi Abraham Cooper, föreståndare för Wiesenthalcentret och chef för organisationens globala operationer.

Några nyhetsbolag fick vara med på delar av det stängda mötet, bland annat Fox News. Hier vände sig till dem under sitt anförande:

— Hela Irans ledarskap förnekar förintelsens existens och vi måste ta oss bekymret att fundera över hur vi ska hantera dem. Om de ska döda amerikanska soldater är vi skyldiga att göra det som president Obama gjorde mot Osama bin Laden, det som Tjekoslovakiens president gjorde med Reinhard Heydrich, det bör göras med Irans ledare.

Mark Brahmin på Twitter släppte ett kort klipp från ett av nyhetsbolagens material från mötet (se ovan):

Fox tar med oss in på Simon Wiesenthal Center där vi möter en interreligiös samling av ”heliga män” (där USA:s särkilda representant för Iran, Brian Hook närvarar) där de förespråkar lönnmord av Irans hela elit för, bland andra synder, förintelseförnekelse. Rabbi Marvin Hier (retweeta gärna):

Bland kommentarerna finns förutom vanligt förekommande uttryck av avsky mot judisk makt även specifik kritik mot Hiers hållning om att ”förintelseförnekelse”, det vill säga att man inte tror på att sex miljoner judar gasades till döds under andra världskriget, ska straffas med döden, även utanför ett vanligt rättssystem.

Andra twittrare kommenterar Hiers uttalande med att om de inte vill att amerikanska soldater ska dö när de utför sitt arbete inom ramen för militära arbetsuppgifter, borde judarna inte skicka ut amerikanska gojer (icke-judar) för att kriga mot länder som Israel vill krossa.

Källor:
Mark Brahmin/Twitter
US Special Representative For Iran, Brian Hook, Visits Museum of Tolerance to Discuss US Policy In The Region

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
PeterRokvikenKlausEthnyWäring Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Wäring
Medlem

Judarnas vägledning åt resten av mänskligheten, deras moraliska överlägsenhet och medmänsklighet innebär alltid förslavande, kuvande, mentalt nedbrytande av goyim, och massmord. Det är vad deras messianska idé och världsfrälsning (globalism) handlar om.

Ethny
Medlem

Hur skulle Israel se ut idag ifall tyskarna aldrig blev tvingade till att betala de löjliga miljardbelopp som är baserat på en lögn? Ifall USA aldrig från första början sålde / gav ut hela sitt land och försatt hela Amerikat i skuld? Ifall (((de))) aldrig blev belånade? Hur hade ISrael sett ut idag om det enda de ”fick” var Israel? (Tänker mig hur Israel och judarna skulle se ut som folk / land om de aldrig fick något under hela historien gång?) Ifall man då ponerar att vi lever i en värld där judar inte äger storbanker och massmedier. Hur… Läs mer »

Klaus
Medlem

Förintelselögner är livsviktiga för Israel.
Att utplåna eliten i ett annat folk är Talmud-politik. Eliten ersättas med inkompetenta underdåniga karrierister som i det ockuperade Tyskland och Irak. Vita US-amerikaner och Rothschilds britter lyder dom storhetsvansinniga judarna.

Rokviken
Medlem

Likväl en parasit. Ingen vet och när den tränger in.

Peter
Medlem

Högst motbjudande och avskyvärda människoas!