HBTQP-par könsstympade och mördade nioårig pojke

UTRIKES. En nioårig brasiliansk pojke har mördats av sin mor och hennes lesbiska partner, efter att de könsstympat honom.

En nioårig brasiliansk pojke, Rhuan Maycon, har mördats av sin mor Rosana da Silva Candido och dennes lesbiske partner Kacyla Damasceno Pessao.

Rhuan knivmördades av HBTQP-paret i sömnen, då han lidit ett helt år efter att ha genomgått en misslyckad ”könsbytesoperation”, som skett utan myndigheternas godkännande. Så här skriver Braziliens barnskyddsmyndighet om operationen:

[Pojken har genomgått] en slags könsbytesoperation. Efter att penisen avlägsnats har det stympade området sytts igen och ersatts av ett improviserat kvinnligt könsorgan, vilket var ett slags jack i skrevet.

Pojkens far har vid upprepade tillfällen försökt få hjälp genom flertalet anmälningar till myndigheterna, då han varit orolig för sonen som även misshandlats psykiskt just för att han var en pojke. Modern och henner partner lyckades dock undgå myndigheterna genom att flytta runt mellan olika delar av Brasilien.

Vad straffet för det hela kan tänkas bli är än så länge oklart.

Källa:
Boy To Death After Makeshift Gender Reassignment Surgery

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Fredrika_DH_VeraGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

Helvetet väntar

Vera
Medlem

HBTQP varelser kan klassas som mördarsniglar – då de inte är mänskliga.

_DH_
Medlem
_DH_

Där ser man hurdana föräldrar sodomiter är. Vanligtvis drar jag mig i det längsta för att ifrågasätta någon mors förmåga att ta hand om sina egna barn, men när det är fråga om sodomiter så finns det som kan ses ingen grund för sådan tillit. Jag ser det som en självklarhet att ingen sodomit ska kunna få behålla vårdnaden över eventuellt eget barn, eller kunna komma i kontakt med andras. I Brasilien hade man, trots att det är ett u-land, tagit honom från vårdnadshavarna om man kunnat. I vårt svenska dårhus av i dag så hade säkerligen turen gått åt… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Ja det blir naturligtvis problem när psykisk sjukdom uppmuntras och blir uppbackad av stat och lobbygrupper. Ju fler psykiskt sjuka människor som tillåts göra vad de vill desto fler hemskheter inträffar. Vill man bete sig som en foliehatt kan man säga att det är vad Den Främmande Makten vill.