HBTQ-läkare häktad för våldtäkt mot barn

BROTT. En moderat HBTQ-läkare i Sundsvall har tillsammans med en annan man häktats för våldtäkt och andra liknande sexbrott mot barn. Båda männen är gifta med andra män som är läkare.

Ett barn under 15 år har blivit utsatt för våldtäkter av minst två män i Sundsvall. Den ene mannen, som är i 40-års åldern och arbetar som läkare på en privatägd vårdcentral, är misstänkt för våldtäkt mot barn, grovt utnyttjande av barn för sexuell posering, sexuellt ofredande och barnpornografibrott.

Den andre häktade mannen, som sedan tidigare är dömd för sexbrott mot barn, är i 65-års åldern och är misstänkt för våldtäkt mot barn, grovt utnyttjande av barn för sexuell posering och sexuellt ofredande. Samtliga misstänkta brott ska ha skett under sommaren 2016.

Enligt åklagaren finns det ingen koppling mellan de misstänkta brotten och den vårdcentralanställdes arbete som läkare, och det ska inte heller finnas någon koppling mellan de båda häktade männen. Men båda männen är gifta med andra män som är läkare.

På sociala medier har båda de häktade männen delat homopropaganda. Den yngre av de två är också politiskt engagerad för Moderaterna och sitter i styrelsen inom Läkarförbundet.

Framförallt opinionsbildar han för nyliberala reformer i Fredrik Reinfeldts och Annie Lööfs anda – massinvandring, homosexualitet, för statskuppen i Ukraina, mot Ryssland, samt andra liknande ställningstaganden som är typiska för regimanhängare.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Att lämna barn i sodomiters vård/våld är som att upplåta Systembolagets lager till en alkoholist – man vet redan i förväg hur det går.

För övrigt mycket trist att avskum som dessa sodomiter kan ha någon framträdande plats i samhället överhuvudtaget. Vi lever uppenbarligen i en modern Weimarrepublik (eller monarki). Får bara hoppas denna följs av en ny, gyllene tidsålder såsom den förra.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Hela den Talmud-marxistiska politiken är kriminell, dvs. varje Talmud-marxistiska (Illuminati-) regering är kriminell.