Hasse Aro i Efterlyst: ”Det är skjutningar i varenda jävla program”

BROTT. Programledaren för Efterlyst, Hasse Aro, inleder veckans direktsändning med några skarpa ord gällande det ökande antalet skjutningar i landet.

Hasse Aro i Efterlyst.

I veckans avsnitt av Efterlyst på TV3 uttrycker programledaren Hasse Aro sin avsky över den dramatiska ökningen av antalet skjutningar sedan programmet började sändas i början av 90- talet.

Aro går alltså emot etablissemangets konsensus och säger istället som det är i inledningen av veckans direktsändning:

— Jag har gjort det här programmet i över 20 år, men dagens program skiljer sig åt från de tidigare. Nuförtiden tvingas vi rapportera om skjutningar i vartenda jävla program. Vi hör debattörer säga att vi inte ska överdriva. Vi hör politiker, poliser och myndigheter försäkra oss om att de tar den här problematiken på allvar. Vi hör om nya satsningar som ska stoppa våldet, men ändå, i vartenda program, nya skjutningar vecka ut och vecka in.

I veckans avsnitt, som alltså inte är något undantag, tar man upp två nya skjutningar. I ett fall handlar det om två unga män som nyligen sköts ihjäl utanför en förskola i Upplands Bro. I ett annat reportage berättar man om hur en barnfamilj blivit beskjutna genom sitt brevinkast.

Se senaste avsnittet av Efterlyst på viafree.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Caesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Hasse Aro, det hjälper inte med att bara visa ditt program för alla lydiga lämlar och dumma får.

Varför provar du inte att slå två hårda knytnävsslag mitt i nyllet på varenda en som röstade på regeringen eller Alliansen istället?

Kanske inte hjälper det heller, men tänk vad fantastiskt skönt det skulle kännas efteråt.