”Har man inte förstått judefrågan har man inte förstått någonting”

NORDFRONT. Radio Nordfront intervjuar i detta avsnitt författaren och aktivisten Ahmed Rami.

avsnitt20_nytt

Här kommer det tjugonde avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad och Emil Hagberg intervjuar här tillsammans med Pär Öberg författaren och aktivisten Ahmed Rami, som under många år bedrivit upplysningsarbete om judisk makt-rörelsen.

Rami intervjuas bland annat om:

  • Vad som fick honom till att fly från Marocko.
  • Hans möten med exempelvis Olof Palme, Anna Lindh och Muammar Gaddafi.
  • Judisk makt i Sverige, världen och hur han anser att den ska bemötas.
  • Hur överrabbinen Morton Narrowe ringde till Rami och erbjöd honom att se till att Rami inte skulle vara svartlistad av massmedia, i utbyte mot att Rami upphörde med att bedriva upplysningsarbete om judisk makt.
  • Hans syn på Adolf Hitler, Motståndsrörelsen och nationalsocialismen.

Lyssna (120 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments