Har kvinnor i kampen att göra?

KRÖNIKA. Sveriges första kvinnliga partiledare var Vera Oredsson. Ett levande bevis för att kvinnor behövs i kampen och kan bidra till den nationella rörelsen…

fram

Det finns några eldsjälar som jag ser upp till lite extra. En av dem är Vera Oredsson. Jag anser att Vera är ett lysande exempel på att kvinnor kan göra så mycket mer än ”bara” föda barn och ta hand om man och hushåll. Ända sedan att jag först fick kontakt med Motståndsrörelsen har det varit en självklarhet att bidra med det jag förmår. Många bäckar små heter det ju och det stämmer även här.

Det förefaller alltid en smula komiskt när jag och andra kvinnor i rörelsen mellan varven stämplas som feminister. Även om dessa röster är få så är det minst sagt störande. Jag skulle våga vara så fräck och påstå att jag kan vara så långt ifrån ett feministiskt ideal som det går. 99% av min tid tar jag nämligen hand om min mans och mina åtta barn, sköter hemmet, lagar mat, städar och lägger ihop ett många gånger hektiskt livspussel. Trots det känner jag att ansvaret även faller på mig. Jag vill inte undgå att dra mitt strå till stacken. Att föda barn och ta hand om hem och familj hade mer än väl räckt (tro mig), men som läget ser ut nu kan jag inte bara sitta och se på.

Jag måste vara aktiv! För mig är det oerhört viktigt att nå ut till andra kvinnor. Där tror jag nämligen inte, med all respekt, att ni män kommer att lyckas utan vår hjälp. Som kvinna är det naturligt att till exempel använda sig mer av känsloargument och förklara saker utifrån ett mer feminint (märk väl; feminint icke feministiskt) perspektiv. På så sätt kan vi vidga oss ideologiskt och på sikt även komma att tilltala kvinnor på ett sätt som män generellt inte kan.

I alla år har jag fört ut ett, många gånger aggressivt, ickefeministiskt mantra om att kvinnor behövs och bör samarbeta tillsammans med männen för att nå dit vi vill. Jag har även åtskilliga gånger understrykt vikten av att det föds barn och att det främst är kvinnans huvuduppgift att ta hand om dem. Trots det så utmålas även jag som feminist ibland.

Hur ska den nationella rörelsen avancera framåt om den tillåts vara en arena för detta destruktiva könskrig? Vi nationellt sinnade kvinnor för ingen strid mot männen. Vi för ett krig mot vårt folks fiender, punkt slut. Den som påstår något annat är inte värd att kalla sig en man. Riktiga män känner sig inte hotade av att en kvinna skriver artiklar eller delar ut flygblad. Riktiga män (och kvinnor) värdesätter varje folkkamrat och känner tacksamhet över just den individens offervilja.

Sanningen är den att det inte alls ligger i vår germanska natur att se på kvinnor med den sortens pessimism. Jag har sagt det förut och drar mig föga för att säga det igen; det hör de semitiska religionerna till. I de germanska samhällena har kvinnorna respekterats och deras förmågor värdesatts även utanför hemmet. Detta var något som den romerske historikern Tacitus beskrev som både förvånande och samtidigt unikt för germanerna.

Han skrev: ”Germanerna tro till och med, att hos kvinnan innebor någon slags helighet och siarförmåga, och varken försmå de att inhämta hennes råd eller ringakta de hennes svar”.

En bok att rekommendera i ämnet är Den forna seden, av Östen Kjellman. Även han gör en djupdykning i germanernas förkristna kvinnosyn och berättar bland annat om hur kvinnorna slöt upp på männens sida då de attackerades av yttre fiender.

Jag inledde den här artikeln med att lyfta fram Vera Oredsson som ett praktexempel på att kvinnor i allra högsta grad har något att bidra med, även i kampen. Jag hade äran att träffa Vera för en tid sedan och då samtalade vi lite kring dessa ämnen. Bland annat frågade jag henne hur hon tyckte det var att vara aktiv trots att hon var kvinna. Hon tittade på mig och svarade, ”Kvinna? Det spelar ingen roll att jag är kvinna. Jag är den jag är och har bidragit med det jag kunnat”.

Svaret kom så spontant, nästan som en käftsmäll. Det var så att jag efteråt ångrade, att även jag, lagt sådan fokus vid att Vera Oredsson är en kvinna. Som om det vore det mest spektakulära i hennes fascinerande 86-åriga liv. Jag förstår precis vad hon menade och jag känner likadant. Att vi är kvinnor är i sammanhanget sekundärt. Att vi vill stå upp för vårt folk och tillsammans med männen utgöra ett motstånd är och förblir det primära. Det är det som betyder något. Och det är den viljan som måste värdesättas.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

166 Kommentarer till "Har kvinnor i kampen att göra?"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Manuf
Gäst
Nybörjare
Manuf

Mycket bra skrivit, Hell de nordiska kvinnorna en sannerligen tapper kvinnoskara.
Som dock har varit bättre men de kan vi ju med säga om nordmännen….

Fredrick
Gäst
Nybörjare
Fredrick

Hell de nordiska kvinnorna!

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna

Vi kvinnor har garanterat i kampen att göra.

….Men inte på gatan. Även om jag har gått på MMA i ett antal år nu så skulle jag ändå bli sönderslagen i ett slagsmål med en massa män.

Det är sorgligt men så är det. Vi kvinnor kan däremot syssla med massvis med annat.�

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna

Oops kom med ett frågetecken.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Nåja, nu är ju inte syftet att sätta igång ett krig på våra gator, åtminstone inte i dagens läge vill jag säga.

Det är bara det jag misstänker du med lätthet skulle golva en man om det kniper, med tanke på dina färdigheter inom MMA.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Specielt en vänsterpitta som fjollan i Borlänge vahanuheter,,, elias nånting.

Bill maher.
Gäst
Nybörjare

Ja, så mktättre.swe ä xr så mkt bättre idag, men weit..Im american and like socialist, like hitler

Bill maher.
Gäst
Nybörjare

Såg hitler besöka mannerheim. Såg trevligt ut. Så vill jag ha norden.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Nej – Nej – ingen Dödansare i Norden !.

Arne Strand.

Jakob Andersen Gingstavägen 9
Gäst
Nybörjare
Jakob Andersen Gingstavägen 9

När ska ni nynazister berätta att paddington filmen är PK propaganda?

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Kollar inte på skit!

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare

Ännu en fantastisk krönika från dig Paulina!

Jeff
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede
Man
Gäst
Nybörjare
Man

Hitler talar väl om kvinnor i militären och polisen? Att det fanns kvinnor inom NSDAP råder det ju inga tvivel om. Dessutom rekryterades kvinnor in i Volksturm i slutskedet. Hursomhelst så talar vi om andra tider, annat land, andra förutsättningar.

Jeff
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede

I attached a lot of importance to women in the field of the training of youth, and that of good works. In 1924 we had a sudden upsurge of women who were attracted by politics: Frau von Treuenfels and Matilde von Kemnitz. They wanted to join the Reichstag, in order to raise the moral level of that body, so they said. I told them that 90 per cent of the matters dealt with by parliament were masculine affairs, on which they could not have opinions of any value.

Jens
Gäst
Nybörjare
Jens

När Adolf tar upp exemplet med de kvinnliga prickskyttarna av ett sovjetiskt regemente så tolkar du det som att han inte tycker det lämpar sig för att kvinnor träffar sämre eller för att de skulle ha ett svagare sinne än en man? För det är inte alls det han menar och du har då missat hela poängen med vad han försöker förmedla i det här talet.

Kvinnorna är det viktigaste männen har, männen är det viktigaste kvinnorna har. Tillsammans måste vi spela våra naturliga roller för att skydda det värdefullaste vi har, våra barn.

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

Det är klart att dom är svagare både psykiskt och fysiskt när det kommer till strid och krig.
Det är biologi.

len
Gäst
Nybörjare
len

Kvinnor har en naturlig mördar instingt att skydda sin avkomma det är starkare än mannens .dom råaste morden begås av kvinnor som skyddar sina barn och dom går in i döden för sina barn .tänk på det när pratar om kvinnor inte passar i kampen.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Fysisk i många stycken, men psykisk , då har du inte träffat Berlinerkvinnorna. Generalisera inte.

Jeff
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede

Jag bör väl kanske tillägga att jag har den djupaste respekt för Paulina och alla andra kvinnor som jag vet göra ett jättejobb i organisationen. Så att ingen tror att jag är någon galenpanna som anser att fruntimmer ä madrasser med hål i…

Bjørn Pedersen
Gäst
Nybörjare
Bjørn Pedersen
Nå blander du kortene godt sammen. For det første er den striden vi står overfor en strid om vår overlevelse, den gang som nå. Det er klart at våre kapasiteter er forskjellige, og vi kan ikke alle gjøre samme sak, men vi kan alle gjøre det vi kan, ut fra våre egenskaper og forutsetninger. Og for det andre taler Hitler i dette opptaket om de fysiske (og åndelige) utfordringene som kvinner ville måtte utholde i eksempelvis en militær strid. Kvinner og menn er biologisk ulike, og de forutsetningene vi har å utgå fra, må ikke ses som hindringer, men snarere… Läs mer »
Helena Karlsson
Gäst
Nybörjare
Helena Karlsson

Glöm inte alla intelligenta, begåvade kvinnor Hitler omgav sig med. Hanna Reich, Leni Riefenstahl osv. I väpnad strid har kvinnor inget att göra, istället borde värnplikt för kvinnor innebära sjukvårdsutbildning eller liknande. Idag förs ju dessutom en stor del av kampen på twitter och då spelar ju inte könet någon roll.

3007
Gäst
Nybörjare
3007

Mycket bra av dig Paulina att poängtera vår förkristna kvinnosyn. Den står i bjär kontrast till den kvinnosyn som de kristna förrädarna införde efter att de förslavade norden.

Erkilainen87
Gäst
Nybörjare
Erkilainen87

Vikingarna gjorde ju bort sig totalt på erövringståget i Brittanien…. Hade de inte förlorat hade de inte underkastat sig kristendomen…. De skulle ha bidat sin tid i Norden och tagit Europa via Finland och arbetat sig västerut :) Alternativt besätta Nordamerika/Kanada för 1500 år sedan…

Johan Liljegren
Gäst
Nybörjare
Johan Liljegren

Mycket bra krönika. Denna delen av Europa måste återgå till sin ursprungliga kvinnosyn. Den abrahamitiska kvinnosynen hör inte hemma här

J
Gäst
Nybörjare
J
Klart att även kvinnorna behövs i kampen. Självklart. Kvinnor har hur mycket som helst att bidra med. Citat: ”För mig är det oerhört viktigt att nå ut till andra kvinnor. Där tror jag nämligen inte, med all respekt, att ni män kommer att lyckas utan vår hjälp.” Helt korrekt. Vi är män och kan inte nå ut till kvinnor på samma sätt. Det är helt logiskt och naturligt. Citat: ”Som kvinna är det naturligt att till exempel använda sig mer av känsloargument och förklara saker utifrån ett mer feminint (märk väl; feminint icke feministiskt) perspektiv. På så sätt kan vi… Läs mer »
A
Gäst
Nybörjare
A
Dina krönikor är alltid en njutning att läsa Paulina. På tal om starka kvinnor så talade Adolf Hitler om ”die teutonische Rasse” under OS i Berlin 1936. Den teutoniska rasen var egentligen ett litet skandinaviskt folk som på sin väg ner mot sydligare trakter i Europa var lika fruktade som hunnerna på sin tid. Även kvinnorna var fruktade på slagfältet. Detta lilla folk gick så småningom upp i det övriga germanska folket, men ryktet om deras mod lever vidare, så till den grad att självaste Führern den där dagen kallade det tyska folket för teutoner. Du är en äkta teuton… Läs mer »
billythekid
Gäst
Nybörjare
billythekid

Hur vet ni att hon inte kuppar och försöker få mer galet inflytande?

Kvinnlig aktivist
Gäst
Nybörjare
Kvinnlig aktivist

Snälla ”Kid” definiera ”galet inflytande”.

Är det ”galet” att män och kvinnor bör samarbeta och hjälpas åt, även i detta sammanhang?

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Det står skrivet –

Gudarna-Han skapade Människan till sin avbild –
till Man och Kvinna skapade Han dem ”.

Mannen och Kvinnan hör ihop och är Människan,
och ingen av den var för sig.

De är Jämlikar i sitt varande,
men har lite skilda uppgifter,
de är komplement till varandra.

Arne Strand.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Sant!
Män är dåliga på att föda barn, och inte bra på att ensamma fostra dessa, som ex, två bögar.
Eller flator med för den delen.
Ett sunt hem består av 1 man och 1 kvinna.
Och en massa egna vita barn.

kjellman
Gäst
Nybörjare
kjellman

:D :D :D :D

J
Gäst
Nybörjare
J

Jösses! Du vet uppenbarligen inte vem Paulina Forslund är och vad hon har för åsikter. Börja med att sök här på Nordfront och läs vad hon skrivit tidigare.

billythekid
Gäst
Nybörjare
billythekid

Hennes man borde lära henne att tiga.

J
Gäst
Nybörjare
J

Gå och lägg dig, ditt troll.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Strunta i att svara trollen, tumma ner dem bara.
Fast härligt att se vänsterpittornas/jugarnas panicmood nu när vindarna vänder.
HA HAAAAAAAAAAAA!
Gnissla era tänder troll MAKE AMERICA AND EUROPE WHITE AGAIN!

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Väx upp och Mogna Fjolle !.

Arne Strand.

len
Gäst
Nybörjare
len

Jag möter hellre 3 galna svartingar än 1 kvinna kvinna med vapen!

J
Gäst
Nybörjare
J
Jonathan
Gäst
Nybörjare
Jonathan

Mycket bra skrivet, lika lärorikt varje gång man tittar in hos Nordfront och läser!

Hell Seger!

Gugga
Gäst
Nybörjare
Gugga

Till mig har du nått ut och du är en av mina kvinnliga förebilder, Paulina.Fantastiskt duktig på att skriva är du också.

Tack för artikeln, den spädde på min kämpaglöd.

Hellre seger!

Gugga
Gäst
Nybörjare
Gugga

*hell

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ja, alla behövs.

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Jädrar anåda, undrar om inte denna var din bästa på senaste tid. Du har så rätt och så mycket att informera våra kära hälfter som inte vaknat tillräckligt ännu eller inte förstår allvaret i dagens situation. Klart att kvinnor behöver deltaga i kampen. Varför skulle vi avvara 50 % av våra styrkor?

Paulina Forslund
Gäst
Nybörjare
Paulina Forslund

Tack Hamilton för dina ord. Det är sådant som skiljer männen från pojkarna.

NordenSkjold
Gäst
Nybörjare
NordenSkjold
Jeg er norsk, men velger skrive på engelsk; When a man disagree with a woman he is automaticly pointed out as a womanhater and so on. Another ‘funny thing’ is that the only women in the world who automaticly accuses men for this are Scandinavian women. Not to mention another thing; Self criticizm is healthy ( dear women) and number four; Is it like …somehow forbidden for a man to point out womens mistakes in this movement ? If i say that you Paulina speaks against feminism and at the same time practice feminism. Does that make me a shovinistic… Läs mer »
Pär Öberg
Gäst
Nybörjare
Pär Öberg

Bra skrivet Paulina.
Självklart behövs både kvinnor och män i kampen för vårt folk. Vi har absolut inte råd med att välja bort halva vårt folk när vi ska rekrytera.

Män som är osäkra ser kvinnor som ett hot och de borde göra något åt sin egen osäkerhet och självkänsla istället för att odla fiendskap mot kvinnor.

Fattar man inte detta kan man gå med i en frimurarloge istället för att kalla sig nationalsocialist.

3007
Gäst
Nybörjare
3007
Mycket betryggande att se dessa rader från dig Öberg, även om jag inte är förvånad av att se dig skriva dem. Mina personliga erfarenheter av kvinnofientliga nationella män är att de antingen är sexuellt frustrerade och/eller att de blivit nobbade och tagit illa upp, i många fall helt i onödan om än inte i alla. Detta har fått till följd att de beter sig fientligt och inte rationellt när sådana här frågor diskuteras. För en rationell man spelar det ingen roll om han blivit nobbad 1000 gånger eller om han fått 1000 inviter, hans syn på frågan tar inte hänsyn… Läs mer »
Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Den var bra Pär! Det uttrycket skall jag använda som skällsord i diskussion med de antivita. Till ex: ”Du din människofientliga typ, ta och gå med i en frimurarloge på direkten, dom har säkert någon trevlig ritual som kan tillfredsställa dig.”

NordenSkjold
Gäst
Nybörjare
NordenSkjold
Jeg er norsk, men velger skrive på engelsk; When a man disagree with a woman he is automaticly pointed out as a womanhater and so on. Another ‘funny thing’ is that the only women in the world who automaticly accuses men for this are Scandinavian women. Not to mention a another thing; Self criticizm is healthy ( dear women) and number four; Is it like, ..somehow forbidden for a man to point out womens mistakes in this movement ? If i say that you Pauline speaks against feminism and at the same to practice feminism. Does that make me a… Läs mer »
Kvinna
Gäst
Nybörjare
Kvinna

Men herregud vad är det här!?! Inte undra på att så få kvinnor vill ha med SMR att göra. Att Paulina enligt egen utsago inte kan tänka rationellt utan bättre förstår känsloargument är ju tråkigt för henne men det har ingenting med mig att göra. Så otroligt sorgligt att P dessutom försöker rättfärdiga att hon tar plats genom att berätta hur stor del av sitt liv hon lägger på att städa. Snälla Paulina, sluta förutsätta att alla nationella (och andra) kvinnor fungerar som du! Det är något som du verkligen inte har en aning om.

3007
Gäst
Nybörjare
3007
Du verkar ju inte fatta särskilt mycket. ”Att Paulina enligt egen utsago inte kan tänka rationellt utan bättre förstår känsloargument är ju tråkigt för henne men det har ingenting med mig att göra.” Du missade kanske att detta inte var en åsikt Paulina fällde om sig själv utan belyste det vetenskapliga faktum att det är så det ser ut för kvinnor generellt, att de resonerar mer emotionellt än män. Många tolkar detta som att kvinnor har lägre intelligens (IQ) än män men det är inte heller sant. Det som är sant är dock att män och kvinnor inte är genetiskt… Läs mer »
Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

Varför har människan behållit håret i armhålorna och kring könsorganen, när, i varje fall kvinnorna, förlorat hårväxten på andra ställen nedanför skalpen?
Det finns mer än en orsak, vilket reds ut i denna artikel:

http://www.todayifoundout.com/index.php/2014/06/still-pubic-armpit-hair/

Reborn
Gäst
Nybörjare
Reborn

Att de resonerar mer emotionellt, kan man se idag är direkt skadligt speciellt då de har fått extremt mycket makt, total katastrof.
Kvinnorna springer fiendens ärende, i PK hysteri, mer så än män..

Nationella kvinnor ska dock få djupaste respekt.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Skriver du till dig själv ?

Arne Strand.

Sverige98AD
Gäst
Nybörjare
Sverige98AD

En mycket bra krönika.
Hell valkyrierna från norr.

Christian Andersson
Gäst
Nybörjare
Christian Andersson

Männen följer kvinnorna eller finner i Thailand det de inte fann. Så vakna upp från kultur-Marxismen.

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

De moderna människostammarna som gängade sig med Neanderthalarna hade nog ingen uppfattning om kulturmarxismen.
Elker bedrev för-judiska krafter sitt elaka spel, redan då?

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Ja, man kan ju alltid spela över en smula – så är det.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg
Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

Tack för länken, intressant. Det här med immunsystemen hade jag redan hört något om.

Inga riktiga män...
Gäst
Nybörjare
Inga riktiga män...

…behöver åka till Thailand för att finna (dvs köpa) det de inte kan få härhemma.

Tyder mer på dumpade misslyckade exemplar som ratats av (för dem alltför starka och självständigare) kvinnorna i deras hemland.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Bra skrivet!

Lukas Pettersson
Gäst
Nybörjare
Lukas Pettersson

Behöver man ha en åsikt om allting ? Är alla exakt likadana, låt dem åka vad de vill, de kanske får sina BEHOV uppfyllda där, BEHOV som ingen ser här i den perfekta staten Sverige….PUNKT.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Kanske inte så lätt att ta kontakt med (Svenska)kvinnor i dagens PK-samhälle.
Yngre män har ju tryckts ner i skoskaften av vänsterfeministerna i skolor och media ganska länge nu.
Inte konstigt att deras självförtoende är lågt efter alla år av negativ hjärntvätt.

Christian Andersson
Gäst
Nybörjare
Christian Andersson

Politikens hantlangare (politikerna)har varit styrda från dess begynnelse.
En man för alla säsonger / eller kvinna är en psykopat, det styrs genom korruption av allting.

No name
Gäst
Nybörjare
No name
Snälla nån, varför tillåta den här kvinnan att ta del av utrymmet? Man får vara extremt försiktig och tänka till en extra gång när man låter en kvinna ta plats på det här sättet, ni kan ju föreställa er vad nästa utspel kan handla om. Tänk om nästa vädjan Handlar om att kvinnor ska få exempelvis bli gruppchefer för de olika nästerna? De kommer att innebära stora säkerhetsrisker för organisationen då ett näste kan riskera att bli ett lovligt byte för vänsterextremister. Jag kände mig tvungen att ventilera en oro känsla jag fick inför framtiden. Hoppas att ingen tar illa… Läs mer »
A
Gäst
Nybörjare
A

Det finns många män som är större kärringar än kvinnor – det går inte att dra alla över en kam. 25% av Fis väljare är ”män”.

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Ledsen att göra dig besviken men detta är uppenbarligen fel Organisation för dig.

Mauritzon
Gäst
Nybörjare

Mycket bekymrande syn du har.
Jag har träffat kvinnor med mer stake än männen, med mer vilja och struktur.
Att ha en kvinna som chef hade jag inte sett som något problem alls faktiskt, rätt person på rätt plats.
Om kvinnan är av det rätta virket och har bevisat det om och om igen, så är det fan klart att hon kan fylla en högre position.
Alla kvinnor är inte dumma i huvudet, finns goda också.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Du behöver Utvecklas och Mogna i din Personlighet,
så kanske du till äventyrs får ett Namn.

Arne Strand.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Ja, visst har de det.
Som vanligt en bra artikel vill jag tillägga.

mamma till tonåring
Gäst
Nybörjare
mamma till tonåring

”Den här kvinnan” har varit en del av motståndet i över 10 år.

No name
Gäst
Nybörjare
No name
Personligen tycker jag att nationella kvinnor bör använda sitt förnuft och fokusera på att vara en bra mamma och ta hand om sina barn och sin mans behov. Nationella kvinnor måste föregå med gott exempel och vara ett föredöme för nya kvinnor i nationella rörelsen. Nationella kvinnor ska inte fostras eller intala sig själva att de kan höja sin röst. För fakta säger att kvinnan kan inte strida mot en man. Kvinnorna kan inte behålla lugnet och modet uppe när en hord av rödingar dyker upp bakom hörnet, det är farligt och oansvarigt som män att intala kvinnor att de… Läs mer »
Paulina Forslund
Gäst
Nybörjare
Paulina Forslund

Har svårt att tro att en nationalsocialistisk kvinna med barn skulle välja att ”gå ut i strid” och lämna barnen hemma med mannen.

Problemet är snarare motsatsen… Att allt för få kvinnor är införstådda i det kritiska läge vårt folk och land faktiskt befinner sig i.

Fler kvinnor (och män)MÅSTE vakna upp och motsätta sig alla de destruktiva krafter som ämnar rasera hela den grund våra förfäder lagt.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Du lider av många Fördomar som stödjer varandra till rena svamlet !.

Arne Strand.

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Som vanligt briljerar du! Kunde inte sägas tydligare: HELA folket måste sammansluta sig mot den eviges tyranni.

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Vera Oredsson och Paulina Forslund!
Starka och vackra nationelle kvinnor.
I ar min idol.

Hasse
Gäst
Nybörjare
Hasse

Alla behövs i det som kommer. Något annat kan vi nog inte räkna med.

När börjar den egentliga kampen?

Arier
Gäst
Nybörjare
Arier

Att kvinnor generellt är mer känslostyrda och mottagliga för propaganda är ett obestridligt faktum.

Just därför har en stolt, vacker och kapabel arisk kvinna som du Paulina en given roll att sprida NS vackra propaganda och punktera fiendesidans satanistiska anspråk på att indoktrinera framförallt kvinnor med sin människofientliga agenda.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Okänsliga Dårar är även Idioter !.

Socialpsykopater är just Dårar.

Arne Strand.

No name
Gäst
Nybörjare
No name

Du får ha vilka åsikter du vill men ljug inte om aktivister.

/Redaktionen

Anna Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anna Jonsson

Mycket bra skrivet!

Jag kan bara instämma i allt du skriver.

Emma karlsson
Gäst
Nybörjare
Emma karlsson

Bra skrivet Paulina! Det är en självklarhet att kvinnor behövs i kampen.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Som vanligt skriver du en helt suverän krönika du är verkligen en bra representant för rörelsen.Stort tack för ditt inlägg.

Kristian
Gäst
Nybörjare
Kristian
Efter att ha läst igenom alla kommentarer (hittills) vill jag framhålla följande: 1. Jag håller starkt med alla positiva kommentarer. PF är en fantastisk kvinna, värd all beundran. 2. Men jag är högst förvånad över den totala avsaknaden av kommentarer rörande en sak: HON ÄR MOR TILL ÅTTA BARN (läste jag rätt?)! Vi vet ju att vi vita håller på att försvinna p.g.a. allt för låga födelsetal (och totalinvandring). I mina ögon är hon mer värd vår beundran för det än om hon skulle ha valt en karriär som vetenskapskvinna (nobelpris?) eller företagsledare (för VOLVO?) vilket hon säkert hade kunnat… Läs mer »
Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Heil henne!

Mikael.s
Gäst
Nybörjare
Mikael.s

Vi behöver ju äta….

Julia Ros
Gäst
Nybörjare
Julia Ros

Mycket bra skrivet!

”Vi för ett krig mot vårt folks fiender, punkt slut. Den som påstår något annat är inte värd att kalla sig en man. Riktiga män känner sig inte hotade av att en kvinna skriver artiklar eller delar ut flygblad. Riktiga män (och kvinnor) värdesätter varje folkkamrat och känner tacksamhet över just den individens offervilja.”

Otroligt inspirerande ord Paulina !

Mikael.s
Gäst
Nybörjare
Mikael.s

Vi behöver dom till att göra mat och plåtar om sår.. tvätta städa med mera…klart dom behövs

mamma till tonåring
Gäst
Nybörjare
mamma till tonåring

Du kanske borde ansöka om möjligheten till personlig assistent? Om du inte är kapabel att klara de mest primära sakerna på egen hand.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Var inte så hård mot den stackarn, han vill ju bara ha en mamma.
:))

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

LOL!

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen
Du levererar återigen en bra krönika Paulina! Jag får åter hopp om den vita kvinnan, som i dagens västerländska samhälle generellt tyvärr är en egoistisk, hjärntvättad individ som har låtit sig luras av olika trender och tekniska prylar. Alla kan naturligtvis inte älska varandra men om alla skulle frångå den destruktiva könskampen och istället försöka komplettera varandra(vit kvinna och vit man)så har vi kommit en bra bit på vägen. Det jag främst tar med mig från din krönika är Vera Oredssons reaktion på din fråga hur det hade varit att vara aktiv, trots att hon var kvinna:). Som avslutning vill… Läs mer »
Jan L
Gäst
Nybörjare
Jan L

Det finns redogörelser om hur kvinnorna i germanska stammar fungerade som pådrivare bakom frontlinjen när männen började tappa greppet i striden och riskerade nederlag. Kan vara Tacitus som skriver om det.

För övrigt är Savitri Devi en av mina stora förebilder.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Vi ska vara glada för varje kvinna med rätta övertygelsen ty vissa exemplar förskräcker:http://imgur.com/38tgZsv.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Ouch! Stackars hjärntvättade flicka.
Jag träffar på sådana ibland,
man vet inte om man ska skälla på dem eller bara… tja, jag vet inte.

Recca
Gäst
Nybörjare
Recca

KÄRA GERMANSKA KVINNOR OCH MÄN – KÄRA PAULINA! Känner tacksamhet att Du Paulina är här bland oss alla. Du vittnar om våra kvinnor och män, de egenskaper och levnadsmönster som vi germaner måste ömsesidigt förena, det som varit och är och genom kamp för vårt folk skall komma.

Wax
Gäst
Nybörjare
Wax
Bra artikel! Kvinnor behövs i kampen och i samhället! Att föda barn är bland det viktigaste man kan göra i samhället. Det behövs fler Germanska, kvinnliga Föredömmen med stort F. Angående ”för ett krig mot vårt folks fiender” kan det vara bra att säga att: Vår nummer 1 fiende är vårt ego, som säger åt oss att vi inte kan, att det inte är någon ”idé”, att det kommer att gå åt pipan iallafall, att tänka litet, sår tvivel, och även fientlighet gentemot andra grupper när det egentligen är oss själva vi ska lägga skulden på! Sedan kan det naturligtvis… Läs mer »
Travis Vinson
Gäst
Nybörjare
Travis Vinson

Thank you for doing what you do. Whatever is accomplished in the movement by our generation will have to built upon by the next generation. Therefore, there is no more important work than the work of a mother. What women contribute in addition to mothering and homemaking is ”icing on the cake.”

Fastloaded
Gäst
Nybörjare
Fastloaded

Som svar på huvudfrågan i artikeln. Självklart kvinnor är ett måste för vår överlevnad så dom utgör 50% i grunden.

Bengan Erlandsson
Gäst
Nybörjare
Bengan Erlandsson

Jag tror inte någon politisk rörelse skulle vara rolig utan kvinnor…

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson
Min beundran för Paulina är nog så stor — 8 barn och så fräsch och har en kamplust med glad inställning, Du har verkligen förtjänat moderskorset i guld . Finns det ingen samlare som har ett sådant? Överlämna det i så fall till Paulina Forslund i stället för att ha det i någon låda. Visst kan vi kvinnor – olika läggningar olika uppgifter utan att för den skull ge avkall på kvinnligheten i s.k . feministisk anda med förakt mot kärnfamiljen – som jag har citerat A.H. förut; Kärnfamiljen är den minsta men VIKTIGASTE beståndsdelen i en sund stat- och… Läs mer »
Paulina Forslund
Gäst
Nybörjare
Paulina Forslund

Tack kära Vera för dina vänliga ord. De inspirerar mig att fortsätta vår kamp.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Jag citerar –

Visst kan vi kvinnor – olika läggningar olika uppgifter utan att för den skull ge avkall på kvinnligheten i s.k . feministisk anda med förakt mot kärnfamiljen – som jag har citerat A.H. förut; Kärnfamiljen är den minsta men VIKTIGASTE beståndsdelen i en sund stat- och jag tror det gäller fortfarande–

Kommentar –

Om du byter ut – stat – mot samhälle/Nation,
så har du absolut rätt !.

( Synd att du har en socialistisk sida i dina uppfattningar ) .

Arne Strand.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Alla Socialister(Socialismer) blandar in Staten i Samhället och Samhället i Staten och gör allt till Staten.

Khadaffi hade dock Insikten att inte göra så.

Arne Strand.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

PS Vad har egentligen våra motståndare för inställning om oss nationalsocialister? De talar så mycket om fördomar mot oss när vi pekar på fakta och realiteter som vissa folk besudlar oss med – NEJ ” ärade ” motståndare VI HJÄLPS ÅT- både i kampen och i hemmet – vi idkar folkgemenskap på ALLA fronter.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Jag som motståndare till Nationalsocialismen har bara er Socialism mot er.

Arne Strand.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Även jag kan få lite resta nackhår av ordet socialism då jag läst historia i över 40 år.
Men jag stöder NMR till 100% då de är det ENDA alternativet till dagens jugesamhälle.

Angelica
Gäst
Nybörjare
Angelica

Fantastiskt bra skrivet!

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym
Min erfarenhet av män som inte vill se kvinnor i samma rum är att de är homosexuella. Jag har lärt mig känna igen en homosexuell man, speciellt om de inte är öppna med deras böjelse, direkt på grund av deras behandling av mig som en rätt så attraktiv kvinna. Det låter kanske konstigt men så har jag uppfattat det. Det passar in i den germanska läggningen att låta var och en göra det man vill oavsett kön, om man kan bevisa sin kapacitet. Det är också orsaken till att propagandan tar fasta på denna egenskap (altruism) och orsaken till att… Läs mer »
Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Skillnaden i IQ vita-svarta:
https://www.youtube.com/watch?v=6SJNVb0GnPI

Svenne Svensk
Gäst
Nybörjare
Svenne Svensk

Tycker Du gör ett bra jobb Paulina!

André
Gäst
Nybörjare
I ärlighetens namn så kan jag inte riktigt än förklara mig själv nationalsocialist. Jag anser mig ha mer att lära om denna ideologi. I alla fall ur det förhållandet som Du har skrivit finner jag ett tack men också… Att kvinnor är viktiga och ur mitt synset nästan heliga bygger på flera saker. Kvinnor kan balansera en frisk mans aggresivitet (inte tex feminister och annat vänsterfolk). Att stå för barnen är också kvinnans sak, det ska dock tilläggas att jag inte ser att man mikrar mat varje dag för att sen titta på ,Lets Dans eller när det nu är… Läs mer »
jojo
Gäst
Nybörjare
jojo

vad står ert parti för egentligen, värderingar och åsikter?
tacksam för svar!

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Var har Ni flickor tagit vägen? Hör av er i kommentarerna –

Christian A
Gäst
Nybörjare
Christian A

Har kvinnor i kampen att göra?
Ja så länge ni inte säger emot mig, skämt o sido, kvinnor har en tendens till naivitet, så även jag.
(Man går inte för det dödande hugget, även fast man vet att det behövs)
Jag menar detta är en sidofråga, vi måste vinna först.
Svaret blir kvinnan är centrum i familjen, en hjärte roll, support role.
Utan kvinnan ingen familj, utan kvinnan ingen man.
Så ingen wifi.

wpDiscuz