Har du ångrat din förtidsröst?

VAL2018. Det går att ändra sin förtidsröst genom att rösta på valdagen.

Nordiska-motståndsrörelsen.se har idag följande val-information publicerats:

Har du ångrat din förtidsröst?

Inga problem. Om du går och röstar i din utsedda vallokal på valdagen kan du ändra den röst du lagt under förtidsröstningen. På valdagen behövs bara legitimation för att rösta, du behöver alltså inte det valkort du redan lämnat in under förtidsröstningen. Röster på valdagen går alltid före förtidsröster, vilket alltså innebär att din förtidsröst tas bort till förmån för din valdagsröst.

Rösta rätt den 9 september – rösta Nordiska motståndsrörelsen!

Behöver du motivation till varför rekommenderar Nordfront dig att lyssna på valspecialen från podcasten Ledarperspektiv:

Listen to ”Varför ska du rösta på Nordiska motståndsrörelsen? VALSPECIAL” on Spreaker.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AnnaGunnarChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Skulle vilja ha en förklaring på hur min röst förblir anonym om valförrättaren så enkelt kan hitta min förtidsröst. Då kan dessa valförrättare ju också se vad man röstat på då de öppnar kuverten från de som förtidsröstat. Förklaring behövs eftersom jag tror många som kanske skulle vilja ändra sin röst är rädda för att förlora sin anonymitet.

Gunnar
Medlem

Förtidsröstning i Sverige är aldrig helt anonymt oavsett om du ändrar din röst eller ej eftersom du måste använda ditt röstkort till detta och det lagras tillsammans med rösten.

De är väl anonyma så till vida att det inte redovisas och (förhoppningsvis) att den personliga informationen inte lagras i efterhand.

Anonym
Medlem
Anonym

Det är vidrigt att de lägger röstsedlarna med ditt röstkort i samma kuvert. Självklart registreras det. Hej Säpo.
Jag har röstat på oss förstås, på mitt folk.