Här är parollen för årets 1 maj-demonstrationer i Kungälv och Ludvika

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här presenteras och förklaras parollen inför årets största nationella demonstrationer.

Flera år i rad nu har Nordiska motståndsrörelsen arrangerat lyckade demonstrationer under 1 maj. I år kommer Nordiska motståndsrörelsen att demonstrera i både Kungälv och Ludvika och har också givits tillstånd för detta. Parollen som de nordiska arbetarna kommer samlas under är ”Arbetare mot globalism – För en nordisk nation!”. Parollen förklaras nedan.

Arbetarrörelsen högtidsdag, 1 maj, inträffar i år mitt under de olika partiernas kampanjer inför EU-valet den 26 maj. Partier som nu allesammans, från vänster till höger, vikt sig fullständigt för globalismen och lagt ned sina krav om att Sverige ska lämna EU.

Det globalistiska och överstatliga EU slår hårt mot nordiska arbetare bland annat genom öppna gränser, ökad import av arbetskraft och förenklade möjligheter för storföretagen att flytta sin produktion utomlands. Arbetslösheten stiger, lönerna dumpas och arbetsvillkor och arbetsmiljö försämras. Detta samtidigt som storfinansen gnuggar händerna och ser sina vinstmarginaler bli högre. Ett utträde ur EU är ett måste om man värnar det arbetande nordiska folket av hjärna och hand.

Samtidigt blir hela världen ständigt mer globaliserad vilket medför enorma svårigheter för enstaka stater att stå suveräna och självständiga – att bevara sin frihet. Staterna tvingas istället till underkastelse och lydnad gentemot supermakterna i EU, FN, USA, Ryssland och Kina m.fl. Sverige utgör inget undantag och står idag totalt beroende av andra aktörer – såväl militärt som ekonomiskt. Är man frihetsälskande är det inte heller realistiskt att låta Sverige stå ensamt.

Nordiska motståndsrörelsen är den enda seriösa politiska aktören i Sverige som erbjuder ett verkligt alternativ till globalismen genom visionen om ett fritt och enat Norden.

Demonstrera med oss den 1 maj. Mot EU. Mot överstatlighet. Mot globalism.

För självständighet. För folket. För Norden. Vi mobiliserar arbetarna mot globalism och för en nordisk nation!

Alla som kan ställa upp på denna paroll är välkomna i någon av våra demonstrationer – oavsett ålder, kön eller politisk tillhörighet i övrigt. Håll utkik på Nordfront där mer information om samlingsplats, tider, schema och samåkningsmöjligheter kommer presenteras inom kort.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Härliga paroller ni har – varje gång så sitter den som en käftsmäll riktat till alla prostituerade globalister.

Suveränt också att ni peta in NWO-nationerna Ryssland/Kina i texten.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

Bra budskap, vi måste trycka på att vi är en nationell arbetarrörelse

Torkelsson
Nybörjare
Torkelsson
1 år sedan

Återstår att se hur systemet ska vinkla den här vansinnigt bra parollen till något negativt, sossarna kan ju knappast argumentera med att dem har ensamrätt på ”antiglobalism”.

Tror att många etablerade politiker drömmer sig fördärvade om att själva våga komma med nåt liknande, men dem är ju bakbundna av sina herrar.

Slipsen
Nybörjare
Slipsen
1 år sedan

Mycket bra!
Vi ses i Ludvika kamrater!

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan

Mycket bra paroll.

Tydligare kan det inte sägas att vi står för folket och på folkets sida.

Den som inte ställer aig bakom den parollen tillhör förmodligen inte folket utan har lirat sig med främmande krafter.

Det är i så fall inte bara Erik Syd som gör sig själv statslös.

Det är verkligen vi mot dem. De som inte väljer sida eller försöker gömma sig i någon sorts svensk neutralitetstanke är som vanligt med Hitlers kloka ord de som förlorar mest, mer än de som ger sig in i kamp mot förtrycket.