Här är dokumentären som Robert Aschberg vill skrubba bort från Internet

AVSLÖJANDE. Under gårdagen släppte Johan Andersson från Granskning Sverige en extremt avslöjande dokumentär om den judiske gangstern Robert Aschberg.

Robert Aschberg har lik i sin garderob.

Under gårdagen släppte Johan Andersson från Granskning Sverige en extremt avslöjande radiodokumentär om juden Robert Aschberg. Dokumentären började direkt att censureras bort från Internet av Aschbergs stamfränder på judiska Google och judiska Bonniers.

Den extremt intressanta dokumentären går bland annat in Aschbergs kriminella verksamhet där han skrev ut checkar för hundratals miljoner utan täckning och ett flertal mystiska dödsfall som inträffat med hans fiender eller sådana vars död kunnat vara till ekonomiskt gagn för Aschberg.

Robert Aschberg har också köpt barnporr och när Johan Andersson frågar honom varför Aschberg gjort det får han svaret: ”Det har inte du att göra med”.

En annan sjuk och kräkreflex-framkallande detalj dokumentären går in på är att Aschberg tycker det är okej att hundar används för att slicka bort leverpastej från snoppen på sinnessjuka män som använder djur för att få sexuell njutning.

— Det är en mycket intressant dokumentär om vad som bäst kan beskrivas som en pervers gangster och det ska bli mycket intressant att se ifall Johan Andersson också dör under mystiska omständigheter nu, säger Robin Palmblad från Radio Nordfront.

Nordfront rekommenderar sina läsare att både lyssna och sprida dokumentären:

Har du problem att se klippet? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.

Här finns dokumentären i mp3-form även.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
11 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

kanon, han ska inte komma fri från sanningen längre

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Riktigt härligt att detta har kommit ut och som visar vilket vidrigt as han är som person (ingenting nytt under solen egentligen). Fyfan, detta måste spridas precis överallt och majoriteten av befolkningen SKA veta om detta. Hur har det gått med polisärendet där GS anmälde Arse… ehm, Aschberg för eventuellt mord på folkhjälten Bechir Rabanis? Ifall det var detta som han hade klurat ut och tänkte sprida till allmänheten så borde Arse… Aschberg vara mordmisstänkt #1. Detta är trots allt ett extremt starkt motiv och speciellt på det sätt som Rabani dog i en konstig och plötslig hjärtattack i såpass… Läs mer »

David
Nybörjare
David
1 år sedan
Reply to  Ethny

Aschberg står över Polisen …

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  David

Mjo tyvärr, alla brott han har begått genom åren borde ha gett honom många års fängelse, fastän han förtjänar mer, mycket mer än så. Som det påpekas i dokumentären, om det vore vilken annan person som helst hade denne redan skakat galler.

Man kan alltid drömma om ett rättssäkert samhälle utan korruption, antivitism och utan det långsamma lågintensiva folkmordet. Bara önsketänkande dock :/

Förhoppningsvis vänder det så snart som möjligt utan att fler vita ska behöva drabbas / bli offer för detta hat som drivs gentemot oss. Värre det blir mer bestämd blir man, och desto fler blir vi likaså.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  Ethny

Blir det för mycket mediajakt på Aschberg så kommer hans kompisar att offra honom för att deras skit inte ska komma upp till ytan också, det brukar gå till så i ((frimurargeggan)),, och han kommer att gå med på det frivilligt för han har förmodligen svurit en ed till satan att lyda sina överstepräster också som de brukar göra

Kristoffer
Nybörjare
Kristoffer
1 år sedan

Johan Andersson är den vassaste intervjuaren någonsin.

d.b
Nybörjare
d.b
1 år sedan

Jag har alltid tänkt… Från det jag var ung tills idag. Den människan gömmer något. Jag har tyvärr växt upp med tv3 och sjuan. Om ni kommer ihåg. Han (robert) kommer inte leda till något gott. Idag. Är denne äckliga jude en källa till inspiration och kunskap. Jag som så många idag blir förstötta och rent ut sagt äcklade över juden ashbergs förehavanden. Jobbig som jag är.Ringde runt lite hos gamla klassvänner. -robert ashberg. Har du goda minnen från han? 1. Aha. Det där cpt på tv3. 2.Oh nej.han hatar kvinnor. 3. Orkar inte lyssna på han. 4.Ett svin med… Läs mer »

Erik
Nybörjare
Erik
1 år sedan

Undrar när hoten om stämning kommer, då Aschberg kmr dra i gång åtal om förtal. Örk!

Pierre
Nybörjare
Pierre
1 år sedan

Den juden har har fan tagit begreppet ”rubbad” till en helt ny nivå.

Han kommer typ avsluta sina dagar som Lenin genom att sitta på balkongen och yla som en hjärnskadad varg mot fullmånen.

Kort efter det så kommer obduktionsrapporten visa att ena hjärnhalvan var helt j*vla deformerad precis som på den ovannämnda..

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  Pierre

jag hoppas det!

Ramón Mercader
Nybörjare
Ramón Mercader
1 år sedan

Var det verkligen Joseph Stalin som inspirerade fanatiskt Trotskijbeundrande Stieg Larsson och Tobias Hübinette att skriva dödslistor? Var det inte deras förebild Lev Trotskij? Frank Baude och liknande fanatiska Stalinbeundrare i Sverige brukade till skillnad från fanatiska Trotskijbeundrare i Sverige inte ha några dödslistor, samt tyckte att månadens ishacka som en antikommunist myntade var något bra att använda själva. Begreppet pisshumanism myntades av Stalinister i Sverige som de dock tyvärr endast använde internt mot andra kommunister och vänstern så begreppet aldrig spreds till allmänheten som hade varit mycket bättre om det viftats med vid varje tillfälle än det Trotskistiska nonsensbegreppet… Läs mer »