Hanif Bali (M) kräver: ”Flyktingmottagandet ska vara noll”

POLITIK. Den kontroversielle iranskfödde moderaten Hanif Bali vill att Sverige ska lägga ned sin flyktingmottagning helt och hållet. Detta framkommer i delar av en SVT-intervju som kommer att publiceras inom kort.

Hanif Bali (M) kräver nu ett tillfälligt totalstopp för flyktinginvandring till Sverige. Själv kom han som fyraåring till Sverige från Iran – som flykting.

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) har länge utmärkt sig som en kontroversiell politiker, som framförallt provocerat det vänsterliberala etablissemanget med sina politiskt inkorrekta utspel och sin restriktiva syn på invandringspolitik.

Trots regelbundna attacker från judisk lögnpress är han också omåttligt populär bland moderata väljare, och blev under höstens val partiets mest kryssade kandidat till riksdagen ifall man bortser från partiledaren Ulf Kristersson.

I en intervju som kommer att sändas i SVT på söndag kommer Bali med ett nytt utspel: Han vill avskaffa flyktinginvandringen till Sverige, åtminstone tillfälligt.

— Just nu behöver mottagandet ligga på noll. Vi har tagit emot för många och vi har ett jättestort problem med bostäder och utanförskap, säger Bali.

Fram till att man löst frågan med så kallat utanförskap menar han att inga nya så kallade flyktingar bör tas emot.

— Om det tar tio eller femton år så gör det det, menar han.

När SVT:s programledare frågar Bali ifall han inte egentligen bedriver sverigedemokratisk invandringspolitik svarar han:

— Vem gör inte det nuförtiden?

Intervjun kommer att sändas i sin helhet i programmet Min sanning på SVT2 och SVT Play den 25 november klockan 20:00.

Källor:
Hanif Bali (M) talar ut i SVT:s intervjuprogram Min sanning
Hanif Bali näst mest kryssade moderaten i landet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
CharlieGrottbjörnenKarl-Путин ASverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Jawhol! Aber der Repartrierung soll nicht 0 sein, es soll Millionen sein!

Karl-Путин A
Medlem

*Jawohl! Aber die Repatriierung sollte nicht 0 sein, sie soll Millionen sein!

Själv är jag j*vligt trött på alla dessa utlänningar som försöker profitera på oss svenskars invandringströtthet. Varför föregår han inte med gott exempel, flyttar hem och försvarar sitt land mot den sionistiska aggressionen?

Charlie
Medlem

”Varför föregår han inte med gott exempel”
Är något alla invandringsliberaler brukar kontra med när när invandrare talar invandringskritiskt. Sist in först ut är en bättre paroll för övrigt. Sedan gör han mer nytta med nöjesvärdet han bidrar till när han retar gallfeber på träskvästern och liberaler. De iranier som INTE agerar som han gör borde dock absolut sätta sig på första bästa plan när och försvara.

Grottbjörnen
Medlem

känns som om den mannen vill säga väldigt mycket som han egentligen inte vågar