Hanif Bali använder Nordiska motståndsrörelsen som slagträ mot Vänstern

DEBATT. Hanif Bali går i ett Twitterinlägg till attack mot Jonas Sjöstedt (V) och säger att ”man hittar större etnisk mångfald på ett NMR-demo” än på Sjöstedts bilder.

Jonas Sjöstedt på skogspromenad med ungdomar från Globala gymnasiet. (Skärmdump Twitter)

Den iranskfödde moderate riksdagsmannen Hanif Bali har gjort sig känd för att sticka ut hakan i mångkulturdebatten och kritisera både PK-samhället och islamiseringen av Europa.

I ett Twitterinlägg hånar han nu vänsterledaren Jonas Sjöstedt för en bild där denne är på skogspromenad med en skolklass från Globala gymnasiet där ”55 % hade röstat V”.

I inlägget skriver Bali: ”Det är lite kul att man hittar större etnisk mångfald på ett NMR-demo än denna bild”. Förutom sura kommentarer från kränkta vänstermän får Bali mestadels medhåll i kommentarsfältet. Signaturen Ragnvald Starke skriver:

”Är blockad av det lilla kommunistiska hatobjektet. Bifogar en bild av supportrarna för alla blockade. V har förklarat krig mot socialkonservativa SD. Vad de kommer göra med NMR och deras multietniska medlemsskara kan man undra. Säkert nåt hemskt.”

Som svar på detta skriver Nils Infidel – Oanständig:

”Dom får aldrig chansen. Det är soja-vänster vi pratar om. Killar som drar på sig både fittmössan och mensskyddet om dom råkar få stånd.”

Bali skriver att han publicerar inlägget för att han tycker att det är ”hyckligt att dygdsignalera lögnaktigt om polarisering”, och syftar på vänsterns kritik av nationella.

Globala gymnasiet är ytterligare ett exempel på hyckleri där ”mångkultur” är något som är fint att skriva i styrdokument och på värdegrundstavlor, men där verkligheten på Södermalm i Stockholm snarare påminner om det etniskt homogena samhälle som nationalsocialister förespråkar.

Källa:
Hanif Bali på Twitter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Finner det så trist att en invällare ska få så mycket uppmärksamhet av invandringsmotståndare, och att vi förväntas kritisera varandra för att vi behåller vår traditionella etniska homogenitet. ”Cuck”-högern visar upp sig där i hans hejarklack.

 • nordbo nordbo says:

  sjöstedt är en förespråkare av den anti-vita värdegrunden samt ett as och äckel i detta förvridna liberala sinnessjuka maktspel – en hal orm som förtjänar ett straff som man inte behöver skriva här.

  Allt handlar om att provocera idag vilket denna bild också gör när han säger att den mer homogena skolan röstar 50% för den anti-vita värdegrunden.

  • Lingonet says:

   Drömmen är att se honom dingla naken i en lyktstolpe , snarad i stortån tills döden inträder.
   Är det hatbrott att drömma?

   • nordbo nordbo says:

    Innan den domen faller så ska dessa fullt nonchalanta as till ”politiker” få se riktiga bilder från brottsoffer och utsatta som massimporten har orsakat – bilder tagna från utredare på plats som slår ut vilken obehaglig film som helst.

 • Lingonet says:

  Today’s liberal intellectuals, who pride themselves on scientific method and being “broadminded”, are the most narrow-minded, self-righteous and hate-filled bigots in the history of humanity.
  No primitive tribe worshipping with its witch-doctor was ever more vicious in its hatred and suppression of heretics than today’s Marxist intellectuals, anti-racists and liberals.
  George Lincoln Rockwell

 • Jonas kanske inte gillar rasfrämlingar ändå.

  • Victor says:

   Klart han inte gör. Personer som Jonas inom vänstern är dom största hycklarna. Dom har några husblattar som dom lyfter fram,i övrigt lever dom etniskt homogent på Södermalm eller så ibland vita människor.

   Många av oss nationella däremot har erfarenhet av mångkulturen därför är vi emot det. Vi har sett dess fula tryne med egna ögon.

 • Karl-Путин A says:

  ”Godhetsrunkare är vi allihopa, allihopa, allihopa.

  Godhetsrunkare är vi allihopa, allihopa och jag med.

  Jag med, och du med!

  Jag med, och du med!”


 • Lämna ett svar