Hallå Expressen, ni glömde mig!

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
0

KRÖNIKA. Expressen hängde idag ut de som ”leder den svenska nazistligan”. Simon Lindberg känner sig besviken över att inte få vara en av de uthängda.

En organisationskamrat skickade i morse en länk till mig. Redan i länken kunde man utläsa ”de leder den svenska nazistligan”. Min nyfikenhet tvingade mig in på Expressens sida hastigt och utan att ens använda adblock, så ivrig var jag. Löpet på den judestyrda tidningen stack ut – ”Expressen granskar – HOT – VÅLD – HAT – Ledarna i svenska nazistligan”. Med nyfikenhet klickade jag mig in på artikeln och bläddrade bland bilderna. Klas Lund. Pär Öberg. Fredrik Vejdeland. Emil Hagberg. Haakon Forwald. Robert Eklund. Peter Jusztin. Inga fler.

expressen-naziligan

Jag kände hur min blick började flacka när jag läste artikeln. Karl Rydgren hittade jag minsann också. Men, men, men… jag märkte hur jag började stamma för mig själv. Jag blev kallsvettig och lite illamående. Jag då?!?! Hallå, David Baas ditt sionistiska gamla avskräde, du glömde mig!? Jag är väl också hotfull, våldsam och hatisk?? Varför får inte jag vara med bland de andra stora stygga nazisterna??? Jag är ju för bövelen också ”nazistledare”!!! Tårarna rann okontrollerat ner för mina kinder och jag hade svårt att förstå hur jag skulle överleva skammen…

För de läsare som eventuellt inte förstått det (läs: meningsmotståndare och totalt hjärntvättade pk-ister) kan jag berätta att jag ironiserat ganska kraftigt i de två ovanstående styckena. Men visst finns det ändå en del sanning i min historia.

Att bli uthängd av vårt folks fiender som nazist är nämligen något alla borde ta som en fjäder i hatten, som ett bevis på väl utfört arbete. Därför vill jag säga stort grattis till er mina kamrater, ni har uppenbarligen stuckit mer i ögonen på systemet än vad jag gjort den senaste tiden och det ska ni vara stolta över!

Det är inget fel i att vara nationalsocialist och de flesta av Motståndsrörelsens aktivister är helt öppna och offentliga med sitt engagemang. Men lite imponerande är trots allt ändå det hästjobb ”journalisten” har lagt ner. Vem kunde exempelvis ana att Klas Lund var nationalsocialist?! Får inte David Baas Guldspaden ännu en gång för detta tunga avslöjande så borde priset för årets grävande journalist läggas ner…

Jag avslutar denna korta krönika med att citera en person som jag enligt dagens kulturmarxistiska regim inte längre får lov att kalla för folkhjälte:

”Den som inte blir bekämpad i de judiska tidningarna, alltså förtalad och smädad, är inte någon anständig tysk och inte någon sann nationalsocialist. Den bästa värdemätaren av hans sinnelag, uppriktigheten i hans övertygelse och kraften hos hans vilja är den fiendskap som visas honom från vårt folks dödsfiendes sida.” – Adolf Hitler i Mein kampf.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments