Hakkorsfana hissad på Västbanken

VÄSTBANKEN. En hakkorsfana vajade i måndags utanför en moské i staden Beit Omar. Många judar bosatta i området blev upprörda och kontaktade Israels militära styrkor, IDF, för att få bort den.

fanavästbanken

Nyuppstigna judar bosatta i Gush Etzion och Kiryat Arba på Västbanken blev nog förvånade när de på morgonen såg en hakkorsfana vaja utanför en moské i den närbelägna staden Beit Omar.

Enligt israeliska Channel 2 kontaktade flera personer IDF för att få hjälp att ta ner fanan. En talesman för IDF säger i ett uttalande att det varit problem med att ta ner fanan eftersom den var upphängd på en högspänningsledning.

Uri Arnon, som såg fanan, berättar för Tazpit News Agency att: ”Jag kände att vi åkt 75 år bakåt i tiden och förlorat vårt grepp om landet. Araberna känner inte längre behov av att dölja sina mordiska tendenser och visar öppet att de vill förgöra oss.”

Källa:
Nazi Flag Adorned With Swastika Spotted Flying Over Palestinian Town (PHOTOS)

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments