Gynekologstol för kulturmarxister

SATIR. Efter nyheten om den så kallade ”androstolen”, en gynekologstol för män, har Nordfront börjat skissa på en egen specialdesignad stol som kan användas för att stävja problemet på ett effektivare sätt.

Nordfronts läsare fick igår den fantastiska nyheten om den manliga gynekologstolen, eller ”androstolen” som den kallas. Det är Karin Ehrnberger vid KTH som tagit fram denna för att män ska få känna hur obehagligt det kan vara när man ligger i en vanlig gynekologstol. Detta är dock inte bara en absurd och pinsam nyhet, det belyser även ett stort problem vi har i vårt moderna samhälle. Givetvis fick en av Nordfronts uppfinningsrika läsare en idé och har tagit fram en betydligt mer användbar gynekologstol för att komma till bukt med detta komplicerade i-landsproblem.

Denna specialdesignade stol angriper främst de mentala delarna av detta moderna problem, nämligen själva kulturmarxisterna. Med gynekologstolen för kulturmarxister löser man snabbt och effektivt detta på ett smidigt sätt och kan förhoppningsvis slippa manliga gynekologstolar i framtiden.

Prototyp av kulturmarxist-stolen.

 

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

9 Kommentarer till "Gynekologstol för kulturmarxister"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
War
Gäst
Nybörjare
War

Jag som vill återinföra old sparky :(:(

Hellfire
Gäst
Nybörjare
Hellfire

*OBS-SATIR! – Nordfront förespråkar INTE avrättning av oliktänkade! – OBS-SATIR*
Tala för er själva…👹

Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

comment image

Skånskt stål
Gäst
Nybörjare
Skånskt stål
Det är skillnad på oliktänkande och folkförrädare. De personer som snaran kallar är de som haft viktiga och stora roller inom utbytandet av det svenska folket, inte fru Hansson som gillar ensamkommande barn eller feministen Emma som gråter om invandring på FB. Ja, deras åsikter är skit men i grunden är de lurade idioter utan reel makt. Att rösta på fel parti gör dig inte automatiskt till förrädare, isf skulle vi vara tvugna att avrätta nästan alla etniska svenskar (inklusive mig själv) vilket inte låter så folkligt och det är knappast en bra idé om man vill bli en folkrörelse.… Läs mer »
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Skånskt stål

Jag håller faktiskt med dig eftersom det handlar om att reparera och betala av flera decennier av skador som åsamkats Sverige, så är givetvis arbete under beting och straffansvar bättre för det svenska folket.

Det finns enormt mycket arbete som måste utföras när Sverige skall bryta judiskt/sionistiskt förfall och förfulning av Sveriges stadskärnor, byar och infrastruktur.

Tänk bara på mängden arbete när alla onödigt låga hastighetsgränser, farthinder, vägbulor, bussfiler, vägtullar och vajervägar skall rivas och rustas upp till modern och fungerande standard.

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Den där stolen passar kulturmarxisterna perfekt. Ibland undrar jag om det finns någon neurobiologisk störning hos kulturmarxister som kan upptäckas med magnetröntgen. Kanske är det något som går att bota?

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Geyser

Man undrar om det inte är genetiskt betingat i många fall.

Vilhelmina
Gäst
Nybörjare
Vilhelmina

Mycket bra initiativ. Den ska vi massproducera inom en snar framtid.

Johan
Medlem
Nybörjare

Död åt kommunismen

wpDiscuz