Gynekologstol för kulturmarxister

SATIR. Efter nyheten om den så kallade ”androstolen”, en gynekologstol för män, har Nordfront börjat skissa på en egen specialdesignad stol som kan användas för att stävja problemet på ett effektivare sätt.

Nordfronts läsare fick igår den fantastiska nyheten om den manliga gynekologstolen, eller ”androstolen” som den kallas. Det är Karin Ehrnberger vid KTH som tagit fram denna för att män ska få känna hur obehagligt det kan vara när man ligger i en vanlig gynekologstol. Detta är dock inte bara en absurd och pinsam nyhet, det belyser även ett stort problem vi har i vårt moderna samhälle. Givetvis fick en av Nordfronts uppfinningsrika läsare en idé och har tagit fram en betydligt mer användbar gynekologstol för att komma till bukt med detta komplicerade i-landsproblem.

Denna specialdesignade stol angriper främst de mentala delarna av detta moderna problem, nämligen själva kulturmarxisterna. Med gynekologstolen för kulturmarxister löser man snabbt och effektivt detta på ett smidigt sätt och kan förhoppningsvis slippa manliga gynekologstolar i framtiden.

Prototyp av kulturmarxist-stolen.

 

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Jag som vill återinföra old sparky :(:(

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 25 röster)
 • Hellfire says:

  *OBS-SATIR! – Nordfront förespråkar INTE avrättning av oliktänkade! – OBS-SATIR*
  Tala för er själva…👹

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +26 (av 32 röster)
   • Skånskt stål says:

    Det är skillnad på oliktänkande och folkförrädare. De personer som snaran kallar är de som haft viktiga och stora roller inom utbytandet av det svenska folket, inte fru Hansson som gillar ensamkommande barn eller feministen Emma som gråter om invandring på FB.
    Ja, deras åsikter är skit men i grunden är de lurade idioter utan reel makt. Att rösta på fel parti gör dig inte automatiskt till förrädare, isf skulle vi vara tvugna att avrätta nästan alla etniska svenskar (inklusive mig själv) vilket inte låter så folkligt och det är knappast en bra idé om man vill bli en folkrörelse.
    Högt uppsatta politiker däremot, journalistkåren som är vapnet de riktar mot folket och andra privata intressen som aktivt kämpar (med genomslag) för att påskynda vår udnergång, dessa är folkförrädarna och de som skall provas i domstol.

    NMR har aldrig förespråkat spontana avrättning i form av hänging i lyktstolpar (det är en slagkraftig och radikal retorik som funkar som motivation däremot!) men skulle det visa sig att man döms i folkdomstolen så är döden ett möjligt straff, personligen tror jag dock mer på något roligare i form av livstids arbete för det svenska folket utan avlöning!Tänk er nuvarande riksdagspartiers toppnamn slicka rena våra nationalsocialistiska toaletter i framtiden, låt oss göra detta till en realitet. Ett straff värdigt sådana själlösa svin!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +15 (av 17 röster)
    • Nordanvind says:

     @Skånskt stål

     Jag håller faktiskt med dig eftersom det handlar om att reparera och betala av flera decennier av skador som åsamkats Sverige, så är givetvis arbete under beting och straffansvar bättre för det svenska folket.

     Det finns enormt mycket arbete som måste utföras när Sverige skall bryta judiskt/sionistiskt förfall och förfulning av Sveriges stadskärnor, byar och infrastruktur.

     Tänk bara på mängden arbete när alla onödigt låga hastighetsgränser, farthinder, vägbulor, bussfiler, vägtullar och vajervägar skall rivas och rustas upp till modern och fungerande standard.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +10 (av 10 röster)
 • Geyser says:

  Den där stolen passar kulturmarxisterna perfekt. Ibland undrar jag om det finns någon neurobiologisk störning hos kulturmarxister som kan upptäckas med magnetröntgen. Kanske är det något som går att bota?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • Vilhelmina says:

  Mycket bra initiativ. Den ska vi massproducera inom en snar framtid.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Ovhev says:

  Död åt kommunismen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *