Gymnasielev omhäktad misstänkt för våldtäkt på lärarinna

BROTT. Nor Aldeen Abdllah omhäktas samtidigt som brottsmisstankarna stärkts.

Nu har våldtäktsmisstankarna mot Nor Aldeen Abdllah stärkts. Abdallah blev anhållen i september, misstänkt för att ha våldtagit en lärare i Nässjö.

Händelsen i fråga ska ha ägt rum 14 september på Brinellgymnasiet i Nässjö. Den misstänkte var elev på skolan och ska ha haft sms-kontakt med lärarinnan en tid innan brottet begicks. Våldtäkten ska ha skett inne i skolans lokaler och under skoltid. Detta anmäldes några dagar senare varpå mannen greps och häktades misstänkt för våldtäkt på sannolika skäl.

Häktesförhandlingar hölls under torsdagen den 18 oktober i Eksjö Tingsrätt och mannen har nu återigen blivit häktad. Åklagare Jessica Andersson har nu riktat starkare misstankar mot Abdllah, som fortfarande nekar till brottet.

Senast första november ska utredningen vara klar och åtal ha väckts.

Källa:
VÅLDTÄKTEN PÅ LÄRAREN i Nässjö: han är ännu mer misstänkt nu

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl-Путин AChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Varför anmäldes våldtäkten först några dagar senare? Var det för att utröna om det kanske icke var PK att anmäla eller att det kunde vara för dramatiskt för den ”stackars” gärningsmannen eller att det var rasistiskt att anmäla. Tänk vad mycket det måste surra omkring i de politiskt förvirrade individernas skalle varje gång det rör sig om invällare. Är det en vit heterosexuell man då går alla sexton igång direkt i turboläge, triggat av lång inlärning av politiska floskler även kallat klassisk betingning. Läs om Pavlos hundar.

Karl-Путин A
Medlem

Det var ingen våldtäkt, det var en ”våldtäkt”. Därav dröjsmålet med anmälan.