Guvernörskandidat: ”Djupa staten” orsakade krig i Mellanöstern

USA. Enligt den demokratiske guvernörskandidaten Dennis Kucinich, Ohio, bär den så kallade ”djupa staten” ansvaret för Irak-kriget och för att Syrienkriget förlängts.

I en dagsfärsk intervju hävdar den demokratiske guvernörskandidatern i Ohio, Dennis Kucinich, att både Irakkriget och en förlängning av Syrienkriget orsakats av den så kallade ”djupa staten”.

Ungefär 15:20 in i klippet börjar Kucinich berätta om hur George Bush lurades att angripa Irak, då underrättelsetjänster påstod att landet hade massförstörelsevapen.

Han berättar även om ett angrepp mot en syrisk armébas ska ha genomförts utan president Barack Obamas godkännande, utan istället på initiativ av Pentagon, CIA och statsdepartementet, samtidigt som förhandlingar genomfördes med Ryssland om vapenvila.

Se intervjun nedan:

Källa:
‘Deep state’ elements pushing for Syrian conflict – Dennis Kucinich tells Larry King on RT (VIDEO)

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Att det inte är presidenten som har makten i USA är ingen större nyhet. Precis som i det forna Sovjetunionen så är det en (((internationell liga))) som har all makt. När dessa ligamedlemmar hade mördat 40-50 miljoner ryssar och ansåg att Ryssland var färdigplundrat så drog de till USA för att parasitera på dess tillgångar som på den tiden, 50, 60-talen, ansågs som outtömliga. Att relationerna med dagens Ryssland är så dåliga beror på att (((den internationella ligan))) insett att de lämnade alldeles för mycket kvar i Ryssland. Dessa resurser och högteknologi måste hamna i (((rätta händer))) innan de lugnar… Läs mer »

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

OT:
comment image

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan
Reply to  Karl

Svenska föräldrar – ta era döttrar och spring ur klassen om ni är rädda om dem.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Nu börjar det pratas i koshermedia att Donald Trump ska ha årets fredspris pga sina ”insatser” i Koreakonflikten. För att uttrycka mig på ren vulgärsvenska så har den där sionistiska mutkolven inte gjort ett p*ss för att förbättra relationerna mellan Nord- och Sydkorea.

Ska någon ha fredspriset för den tinande relationen så är det i första hand Nordkoreas Kim Jong-un och i andra hand ett delat pris mellan Nord- och Sydkoreas ledare.