FN-bossen: ”Industriländer i stort behov av migration”

MASSINVASION. FN:s generalsekreterare säger att industriländer behöver ökad migration på grund av minskat barnafödande och en åldrande befolkning.

Förenta Nationernas generalsekreterare António Guterres sade på måndagen det som har varit FN:s standardargument för att öka invandringen till de före detta vita länderna. Det var under sitt inledningstal i den marockanska staden Marrakech på den tvådagarskonferens där FN:s nya globala migrationsramverk nu har klubbats igenom som Guterres upprepade detta påstående.

— Det är uppenbart att de flesta utvecklade länder behöver migranter över ett brett spektrum av centrala roller, från att ta hand om äldre människor för att förhindra att sjukvården bryter samman, sade han.

På konferensen samlade minst 100 ministrar och regeringschefer från hela världen och som Nordfront tidigare rapporterat klubbades Global pakt om en ordnad, säker och reglerad migration igenom under stående ovationer.

Källa:
Guterres: Industriländer i stort behov av migration

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments