FN-bossen: ”Industriländer i stort behov av migration”

MASSINVASION. FN:s generalsekreterare säger att industriländer behöver ökad migration på grund av minskat barnafödande och en åldrande befolkning.

Förenta Nationernas generalsekreterare António Guterres sade på måndagen det som har varit FN:s standardargument för att öka invandringen till de före detta vita länderna. Det var under sitt inledningstal i den marockanska staden Marrakech på den tvådagarskonferens där FN:s nya globala migrationsramverk nu har klubbats igenom som Guterres upprepade detta påstående.

— Det är uppenbart att de flesta utvecklade länder behöver migranter över ett brett spektrum av centrala roller, från att ta hand om äldre människor för att förhindra att sjukvården bryter samman, sade han.

På konferensen samlade minst 100 ministrar och regeringschefer från hela världen och som Nordfront tidigare rapporterat klubbades Global pakt om en ordnad, säker och reglerad migration igenom under stående ovationer.

Källa:
Guterres: Industriländer i stort behov av migration

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
AllannordboKlausKarl-Путин ALotta Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
peckerwood
Medlem

nok en gal sosialist som må fjernes,skremmende svin

Sverker
Medlem

Kul att alla dessa kräk exponerar sig så tydligt. Desto lättare att haffa och straffa dom när vinden vänt.

J.N.
Medlem

Tänk vilka enorma bidrag som kunde riktats till vita europeiska familjer, för att öka barnafödandet. Om man nu valt det istället för massimport av främlingar.

Lotta
Medlem

I hel*ete heller!

Nya svenskar ordnar vi själva

Klaus
Medlem

Helt rätt. Nationerna (folk) måste bestämma, inte afrikanska och arabiska ministrar och heller inte en vansinnig marxistisk FN-generalsekreterare. Men tyvärr röstade för många fördummade européer för européerfientliga globalister.

Karl-Путин A
Medlem

Det stämmer att våra vita industriländer är i stort behov av migration; brunt skräpfolk ska förpassas till åv-centralerna där de får invänta att få återmigrera till de fantastiska kulturer som de skapat i sina hemländer.

De senaste 5000 årens tekniska framsteg; stapla två stenar på varandra.

nordbo
Medlem

Det riktigt sanna patriarkatet – visar även att sionism sträcker sig bland många nationaliteter.

Allan
Medlem

En tweet från aset säger allt man behöver veta om varför:
https://twitter.com/antonioguterres/status/1038840031014739968