Gustav Fridolin ljög i ungersk media: ”Inga utanförskapsområden i Sverige”

FAKE NEWS. Under ett besök i Ungern hävdade utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) felaktigt att det inte finns några ”utanförskapsområden” i Sverige.

Gustav Fridolin.

Tidigare i mars besökte utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) Ungern för att bemöta den kritik som landet riktat mot Sverige angående den totalt misslyckade invandringspolitiken. Under besöket blåljög han dock för ungersk media och hävdade att några ”utanförskapsområden” inte existerar i Sverige. Enligt polisens egna statistik finns dock 61 sådana områden.

Fridolin hävdar även att han är ”mycket stolt över Sverige” och att landet är mycket tryggt. När han tillfrågas av en ungersk journalist om varför Sverige har en sämre brottsstatistik än Ungern undviker han att svara på frågan och säger istället att det dödliga våldet är lägre än många andra europeiska länder.

— Jag är väldigt glad och stolt över Sverige. Vi har våra egna problem, precis som alla andra länder. Men att bo i Sverige är väldigt bra. Landets problem är knutna till vår utveckling. Därför är det viktigt att vi kan ta ett betydande internationellt ansvar, säger Gustav Fridolin.

Han passar även på att skryta med att Sveriges befolkning minsann ökar medans många andra europeiska länder har en minskande befolkning. Han nämner dock inte att ökningen i huvudsak består av rasfrämlingar. Fridolin hävdar även att man kan få ett mångkulturellt samhälle att fungera så länge man lyckas med ”integrationen”.

Källa:
Här ljuger Fridolin för ungersk media

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Nordic Frontier #60: Facts are Fascist | Nordfront.seKarlPierreLarsKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Den karga verkligheten är ju att som det utvecklar sig nu så kommer snart inga innanförskapsområden finnas kvar… Utom möjligen Rosenbad, riksdag och de välbärgade områden där politikerna bor. För även i den minsta norrländsk by har man nu somalier och annat avskräde, som gör bygden otrygg.

Vera
Medlem

Skall nu Mp avloppsrören sprida sitt skit till andra länder med sina lögner?

Klaus
Medlem

Han ljuger som Löfven hos Trump. Jag har just läst på Nordfront ”Bussöverfall rekordökar i Norrbotten”.

Karl-Путин A
Medlem

Lögner, bolsjevism och j***svin har alltid varit synonymer. Anledningen till att Frigolit befann sig i Ungern är att han var inbjuden av det liberala ungerska partiet LMP för att ge lite draghjälp i valrörelsen. Om en vecka går ju ungrarna till valurnorna för att välja en ny regering. På känt bolsjevikmanér har Frigolitskallen framställt det kommunistiska helvetet Sverige som Paradiset på Jorden. För ett tiotal år sen vann den nu sittande Orbánregeringen en jordskredsseger efter att en ljudinspelning hade läckt ut där kommunistpartiet, MSZP söp som svin, skröt och skrattade åt att de hade ljugit för den ungerska befolkningen ”morgon,… Läs mer »

Lars
Medlem

Fridolin och hans oseriösa avgrundsparti kommer snart att hamna på historiens soptipp.

Klaus
Medlem

..som farligt avfall.

Pierre
Medlem

Den självhatande klorofyllkommunisten kan fara åt h*lvete.

Karl
Medlem

Vilken förhatlig landsförrädare!

trackback

[…] Green Party in crisis – Facing imminent collapse […]