Gula västar-demonstranter kastade bajs på polisen

FRANKRIKE. Gula västar-demonstranter i Montpellier ska ha förnedrat polisen genom att kasta ballonger med avföring på dem.

Foto: La Plume Libre

Det var under förra veckan i Montpellier i Frankrike som bråk utbröt mellan Gula västar-demonstranter och polisen efter att runt 1 000 personer hade samlats för att protestera.

Enligt La Plume Libre fyllde demonstranter ballonger med avföring, som de sedan kastade på polisen. En polisman ska också ha blivit skadad i samband med bråket. Något som inte heller gjorde situationen bättre för poliserna var att duscharna på polisstationen inte fungerade som de skulle så de nerlortade poliserna var tvungna att duscha i kallt vatten.

Källor:
Yellow Vests Throw Alleged Faecal-Laden Projectiles at Police in France (PHOTOS)
Gule vester-demonstranter kastet bæsj på politiet

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
GrottbjörnenDissident Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Dissident
Medlem

Allvarligt talat, det där är inte nordeuropeiskt beteende. Det där är kommunistbeteende. Det är kanske rödingar (eller statligt betalda agenter) som infiltrerat demonstrationerna? Så att vanliga människor som ser/läser om detta ska ändra åsikt om Gula Västarna? Minns hur Kanadas polis/säkerhetstjänst hade s k agente provocateurs tidigare i antiglobalistdemonstrationer (på den tiden var begreppet antiglobalist ett begrepp som den mera sunda och icke våldsbenägna vänstern, använde, dvs det var inte en nationell demonstration) som var utklädda till maskerade demonstranter, och som kastade sten mot polisen (dvs agenterna gjorde det). Meningen var givetvis att officiellt utåt sett ge polisen en anledning… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

Skit ska skit ha