”Guide för likabehandling” instruerar domare att vara hårdare mot vita än mot andra raser

STORBRITANNIEN. För att ”gottgöra ojämlikhet” uppmanas domare att se med blidare ögon på icke-vita brottslingar än på vita.

Vita brottslingar ska dömas hårdare än andra. (Bild: CC0)

Organisationen Judicial College, som ansvarar utbildningen av domare i Storbritannien, uppmanar blivande domare att döma vita brottslingar hårdare än icke-vita, för rättvisans skull. Detta trots att den vita rasen enligt opinionsföretaget YouGov som i Storbritannien har genomfört 48 av varandra oberoende studier vilka visar att vita unga män redan är de mest förlöjligade landet. Vita är också de mest förföljda av rättsväsendet, vilket är officiell politik.

I Judicial Colelleges senaste upplaga av deras riktlinjer för likabehandling står det:

”Sann likabehandling betyder … inte alltid att alla ska behandlas på samma sätt.”

Likabehandlingsguiden tillkom under Labourledaren Tony Blairs regeringstid. Kraven på ”likabehandling” verkar ha skruvats upp sedan dess. I guiden står det:

”För att komma bortom problemen med rasism, måste man först beakta rasen. Det finns inget annat sätt. Och för att man ska kunna behandla några personer lika, måste man behandla dem olika.”

The Daily Stormer kommenterar saken med att referera till judiskt tänkande som stående bakom denna form av bristande logik upphöjd till praxis. Det är bara i djupt orättvisa samhällen som de vi vita lever i idag, som sådant kan vara möjligt. Ett samhälle ”där araber inte straffas för någonting, medan vita ungdomar får 25 års fängelse för att ha piratkopierat filmen Anchorman 2. Vilka andra än vitmakt-extremister, kan opponera sig mot sådan logik?”

Även i Sverige bedöms och döms vita mycket hårdare än andra raser. En handling som anses vara ett allvarligt brott när en vit man gör den, kan hyllas som föredömlig när en svart kvinna gör samma handling:

Källor:
Equal treatment guide tells judges to treat white defendants worse than coloured ones
Judges told equality to favour minorities
Young white men most derided

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ramón Mercader Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ramón Mercader
Medlem

Förolämpa inte parlamentarismen!

https://www.youtube.com/watch?v=AiMR8LuWcLs

4:29-4:32