Gruppvåldtäktsanklagade afghaner friades

Av ,
Informationskriget.se
6

UPPFÖLJNING. Tre afghaner anklagade för gruppvåldtäkt i Husby går fria. I förtäckta ordalag skrev rätten att fördomar och rasism hade präglat polisutredningen.

Nordfront har tidigare skrivit fallet där tre afghaner var misstänkta för en gruppvåldtäkt den 10 februari i Husby. Den 21 juni friade Solna tingsrätt de misstänkta och igår den 12 juli vann den friande domen laga kraft, då inga överklaganden hade gjorts.

Rätten menade att målsägandens och vittnets berättelser inte var tillräckligt sammanhängande för att kunna leda till en fällande dom och att att målsäganden hade påverkats av poliserna att anmäla de de tre afghanerna. Även om orden ”fördomar” eller ”rasism” aldrig användes av rätten så är det tydligt för alla som läser domen att rätten ansåg att det var vad som låg bakom att poliserna som arbetade med fallet handlade som de gjorde.

Källa:
Solna TR B1209-18 Dom 2018-06-21

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LottaSenasteJackieKarl ADen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Och Jimmie Åkesson säger ingenting.

Karl-Путин A
Medlem

Sverige, ”den feministiska humanitära stormakten”.

Så här går det till i länder som värnar sina kvinnor:

Indiens högsta domstol fastställer dödsstraffet för tre män som dömts för den uppmärksammade gruppvåldtäkten mot en kvinna ombord på en buss i huvudstaden New Delhi 2012. Det rapporterar AFP.
Männen har dömts till hängning för att ha våldtagit och torterat kvinnan, en 23-årig student, innan hon lämnades att dö. Händelsen väckte landsomfattande protester mot kvinnovåld, protester som fortfarande ekar i landet vid nya fall av övergrepp mot kvinnor.
Trots svåra inre skador levde kvinnan 13 dagar, länge nog för att peka ut sina förövare.
(omni.se 9 juli)

Karl-Путин A
Medlem

I Sverige får en kvinna som bevisligen blev brutalt gruppvåldtagen i Fittja nyligen driva sitt ärende som en civilrättslig process eftersom det svenska ”rättsväsendet” inte hade tid och lust att driva ärendet som de är skyldiga till enligt lagen. #MeToo-kampanjen som bedrevs av svenska frustrerade kvinnor som inte lyckade ligga sig till en karriär tog antagligen musten ur polisen. Det var tydligen viktigare att ägna tiotusentals utredningstimmar med efterföljande rättegång åt att fastställa om Martin Timell hade haft ett finger, två fingrar eller tre fingrar innanför trosorna på en kvinna i en badtunna på en fyllefest, eller om han möjligen… Läs mer »

Jackie
Medlem

Man kan inget annat än älska det svenska rättsystemet! De handlar alltid rättvist och logiskt. Eller? Idioti!!

Senaste
Medlem

Judarnas synsätt etableras på global skala och äter sig in i samhällsfundamenten. Det måste bli ett slut på detta, ett system som säkrar oss och våra intressen måste ersätta det nuvarande, dvs ett system som går helt på tvären med judiska intressen.

Lotta
Medlem

Oväntat! 😬