Gruppvåldtagna kvinnan i Mariannelund talar ut

I början av december 2011 gruppvåldtogs Viktoria* på ett flyktingboende i Mariannelund. Gruppvåldtäkten, som becicks av sju främlingar räknas som den grövsta våldtäkten i svensk rätthistoria. Nu talar Viktoria ut i Aftonbladet.

Viktoria berättar om hur hon skulle resa bort ett tag och att en kompis, som senare skulle kallas ”huvudmannen” i målet, hade planerat en avskedsfest. Hon hämtades i bil av sin ”kompis” och en annan person. På väg in till Vimmerby vände man i motsatt riktning till asylboendet för att hämta mer sprit.

”I efterhand har jag ju förstått att allt var planerat. Mannen jag kände försvann också i väg. Men just då tänkte jag bara att ‘jaha, vi får väl stanna här tills vi får skjuts’. De var ju väldigt snälla och gulliga mot mig, då.” 

Men när Viktoria satt på sängen med en drink, upphörde männen att vara snälla och gulliga:

”Plötsligt låg jag där, hjälplös och utan byxor. Medan den första mannen våldtog mig såg jag hur de andra tog av sig byxor och kalsonger, skrattade och klappade i händerna. Vad kan jag säga, det var fruktansvärt. Äckligt. Kränkande.” 

När Viktorias vän, ”huvudmannen”, kom tillbaka till rummet under morgonen trodde hon att allt var över. Hon trodde att han skulle bli hennes räddning. Men även han våldtog henne.

*Viktoria heter egentligen något annat

Läs intervjun i Aftonbladet

Läs alla artiklar och avslöjanden från Nordfront och om Svenska motståndsrörelsens torgmöte i Mariannelund

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Nordisk Arier says:

  Straffet för att omge sig med fel sorts människor är hårt och läxan är dyr. Bara till att hoppas att andra lär sig av detta och tänker efter lite mer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Finnjäveln says:

  skulle jag få tag på nån av dedär kräken skulle de va sista gången de kunde använda sin kuk i sina liv!

  Men jag förstår ej hur man kan va så dum o godsinnad att man litar på invandrare de beter sig som svin mot sina kvinnor , men ändå är de så charmerande enlit många kvinnor jag förstår ej. Hon kan bara skylla sig sj. Men enlit mej ska varenda främling som gör skada åt en vit kvinna , så skall främlingen samt hela dess kompiskrets som är främlingar fåå känna på den vite mannens vrede!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • mattias pedersen says:

  finnjävelns ord är som ljuv musik i mina öron.Nordiska kvinnor sluta beblanda er med rasfrämlingar,ras blandning stinker

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Länge Leve "Mångkulturen"!! says:

  Håller med om att man får skylla sig själv men ändock kan jag inte släppa tanken på hämnd och vreden vill inte lägga sig…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Brian says:

  kokar inombords, finns det några namn på dessa individer ?

  För Sverige,

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Anders says:

   Jadå, det gör det. Gå in på avpixlat.info och sök på ”gruppvåldtäkt i Mariannelund” så hittar du namnen på alla kulturberikarna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Det är bra att hon talar ut, jag skulle också vilja få veta mer om hennes åsikter på invandringen och multikulturen efter detta, skulle vara underbart om nordfront kunde få ihop en intervju med kvinnan, även om jag förstår att det skulle vara fruktansvärt svårt. Jag tycker dock inte att hon ska få skylla sig själv, Det är aldrig offrets fel att hon/han blir utsatt för nått sånt här. Oavsett hur lättklädd dom är eller om dom rent av springer naken omkring på gatan, du ska ge fan i dom.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Fredrik N says:

  Att man som kvinna ens befattar sig med dessa ”djur” ÄVEN om man är korkad, får mig att gå i taket!

  Jag känner sådant förakt att det inte ens mätbart med det mest välkalibrerade verktyget i mänsklighetens historia!

  Är man rasförrädare så är man!
  Och även om judarna och kulturmarxisterna försöker hjärntvätta oss så är man ändå en idiot om man låter ”ord” bli det ledande framför INSTINKT….

  PUNKT!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • finnjäveln says:

  Hej Uffe!
  Även om det kanske aldrig är direkt offrets fel så är det nog det den här gången. Hon for till en plats full med främlingar fast garanterat alla svenska kvinnor vet om vad som kan hända , ändå sökte hon sig till en plats där det bara fanns apor. Vi kan ta som exempel , du lägger dig knappast i ett badkar fullt me giftormar om du vet att chansen är stor att du kan bli biten, men du är dum o lägger dig i badkaret o blir biten o säger efter det att ” Det är inte mitt fel att ja ble biten jag bara råkade lägga mig i badkaret” . Hon valde sj att gå in i lejonhålan , med andra ord var hon dum i huvet!
  Men det är klart dessa apor skall bestraffas, men man borde bestraffa åtminståne hela familjen som ett bevis fö aporna att de int kan bete sig hur de vill mot överfolket!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Jag var nära att ramla av stolen när AB hade skrivit för och efternamn på alla 7 drägg.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Niclas Almen says:

  jag kan bara hoppas hon lär sina barn rätt och fel nu.. i övrigt så hoppas jag andra kvinnor får sig en funderare.. och de som redan besudlats av rasfrämlingar dom kan hålla sig för sig själva..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anders says:

  Ärligt talat ska vi nog inte alltför förbehållslöst och oreflekterat ta ”Viktorias” parti.
  Visserligen kan en våldtäkt aldrig legitimeras, men hon har ju uppenbart inte något emot intimt umgänge med orientaliska män, vilket ju även gör henne till en rasförrädare. Dessutom hade hon ju pojkvän och barn, vilket ju gör det hela än mer anmärkningsvärt att då ha ett vänsterprassel med någon.

  Och slutligen kan hon rimligen inte vara helt omedveten om att sådant här faktiskt sker dagligen i det mångkulturella Sverige. Så hon får faktiskt skylla sig själv en hel del. Hon var antagligen kåt och kunde inte motstå frestelsen med dessa svenskhatande orientaler. Hon har faktiskt ett eget ansvar, och det tog hon inte.

  Hoppas nu bara att hon en gång för alla lärt sig av detta och håller sig till EN partner som dessutom är av vit ras.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Håkan says:

  Hon får till stor del skylla sig själv då hon umgås med kulturberikare ingen i Sverige kan påstå att man inte känner till vad som ofta händer när man umgås med detta pack.Hoppas att det här blir en väckarklocka för andra svenska kvinnor som är eller tänkt bli rasförrädare.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anders says:

  Enligt de senaste dagarnas väderleksrapporter har det ju regnat kopiöst i och omkring Mariannelund. Synd att inte regnmängderna svepte med sig asylboendet och samtidigt dränkte kulturberikarna.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Håller med om det mesta. Vi borde gå och ta ett ”snack” med grabbarna. Vem hänger med på en ”liten utflykt”, SERIÖST?!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *