Gruppvåldtagen kvinna driver fall vidare – utan åklagare

INRIKES. Den kvinna som gruppvåldtogs i Fittja i Botkyrka kommun ifjol driver nu fallet vidare själv sedan åklagaren backat ur. Målet kommer att tas upp i Svea hovrätt senare i höst.

I december förra året friades fem män för inblandning i våldtäkten. Tre av männen erkände att de hade haft sex med kvinnan men sade att det skedde frivilligt.

Kvinnan har berättat att hon våldtagits av flera män och misshandlats under flera timmars tid.

Först överklagades domen av både kvinnan och åklagaren, men åklagaren beslutade senare att dra tillbaka sin överklagan.

Tack vare kvinnans egna drivkraft kommer nu målet att ändå tas upp av hovrätten, enligt TT. Huvudförhandlingen inleds den 7 november.

Källa: 
Gruppvåldtäktsfallet i Fittja drivs vidare – utan åklagare

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RokvikenSlipsenJan HjelmChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

En stark kvinna som inte låter sig trampas ner i skiten av ett etablissemang som tydligen hatar sitt eget folk. Det hatet är sålt av sionister/globalister till folkförrädarna som gärna tar emot judas silverpengar för att sedan förråda sina egna. Vämjeligt är bara första ordet.

Jan Hjelm
Medlem

Denna kvinna är feminist i ordets rätta bemärkelse.

Rokviken
Medlem

Vad är den rätta bemärkelsen för ordet feminism? Och i detta fall?

Slipsen
Medlem

Starkt av kvinnan och jag hoppas att hon vinner, även om det är ganska osannolikt i dagens äckliga förrädarsamhälle utan rättssäkerhet där främlingar prioriteras.
Är det inte dessutom risk att kvinnan får stå för rättegångskostnaderna vid en förlust om hon drive fallet vidare ensam utan åklagare? Någon med mer juridisk kunskap får gärna förklara för mig och reda ut begreppen!

Rokviken
Medlem

Håller med. Hon verkar vara en modig kvinna som försöker stånga sig mot ett rättssystem som inte står på hennes sida dock. Jag hoppas att hon vinner, innerligt.