Gruppvåldtagen kvinna driver fall vidare – utan åklagare

INRIKES. Den kvinna som gruppvåldtogs i Fittja i Botkyrka kommun ifjol driver nu fallet vidare själv sedan åklagaren backat ur. Målet kommer att tas upp i Svea hovrätt senare i höst.

I december förra året friades fem män för inblandning i våldtäkten. Tre av männen erkände att de hade haft sex med kvinnan men sade att det skedde frivilligt.

Kvinnan har berättat att hon våldtagits av flera män och misshandlats under flera timmars tid.

Först överklagades domen av både kvinnan och åklagaren, men åklagaren beslutade senare att dra tillbaka sin överklagan.

Tack vare kvinnans egna drivkraft kommer nu målet att ändå tas upp av hovrätten, enligt TT. Huvudförhandlingen inleds den 7 november.

Källa: 
Gruppvåldtäktsfallet i Fittja drivs vidare – utan åklagare

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
5 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Hamilton
Christian Hamilton
1 år sedan

En stark kvinna som inte låter sig trampas ner i skiten av ett etablissemang som tydligen hatar sitt eget folk. Det hatet är sålt av sionister/globalister till folkförrädarna som gärna tar emot judas silverpengar för att sedan förråda sina egna. Vämjeligt är bara första ordet.

Jan Hjelm
Jan Hjelm
1 år sedan

Denna kvinna är feminist i ordets rätta bemärkelse.

Rokviken
Rokviken
1 år sedan
Reply to  Jan Hjelm

Vad är den rätta bemärkelsen för ordet feminism? Och i detta fall?

Slipsen
Slipsen
1 år sedan

Starkt av kvinnan och jag hoppas att hon vinner, även om det är ganska osannolikt i dagens äckliga förrädarsamhälle utan rättssäkerhet där främlingar prioriteras.
Är det inte dessutom risk att kvinnan får stå för rättegångskostnaderna vid en förlust om hon drive fallet vidare ensam utan åklagare? Någon med mer juridisk kunskap får gärna förklara för mig och reda ut begreppen!

Rokviken
Rokviken
1 år sedan
Reply to  Slipsen

Håller med. Hon verkar vara en modig kvinna som försöker stånga sig mot ett rättssystem som inte står på hennes sida dock. Jag hoppas att hon vinner, innerligt.