Gruppträning med löpning, styrketräning och sparring – Stockholm

Kampgrupp 111 träffades åter igen en tidig söndagsmorgon i södra Stockholm för den obligatoriska gruppträningen. Under de föregående veckorna har man mest lagt fokus på kondition, styrka, snabbhet, fotarbete och olika slagkombinationer, men denna söndag var det dags för kämparna att visa sina färdigheter.

Man inledde träningen med en hyfsat lång löprunda i lugn takt som avslutades med att man joggade upp för en 300 meters uppförsbacke med små steg. När man väl besegrat backen och hämtat andan genomförde gruppen ett riktigt hårt och intensivt fys-pass uppe på toppen av berget, med en fantastisk utsikt.

Bröst, triceps, axlar och mage fick en ordentlig genomgång. Sen var det dags att ta sig ner igen med lugna steg. När man väl kom ner tog man en välförtjänt paus på 5 min och fyllde på med vätska. Nu var det dags att ta på sig boxhandskarna och trycka in tandskyddet.

Efter sparringen och med blodsmak i munnen konstaterades det att man fått mersmak för träningspassen, även om samtliga fick ta emot mycket stryk. Övning ger färdighet.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om