”Grunden till våra problem” – välbesökt föredrag i Dalarna

FÖREDRAG. I måndags anordnade Näste 5 ett välbesökt föredrag i Ludvika. Föredragets tema var ”grunden till våra problem” och hölls av Pär Öberg.

Måndagen den 17 april anordnade Näste 5 ett välbesökt föredrag i Ludvika kommun. Lokalen fylldes snabbt till bredden av såväl nyfikna svenskar som långvariga medlemmar och aktivister. Stolarna man ställt fram räckte inte till och fler fick lov att plockas fram.

Men till slut visade det sig att lokalens kapacitet inte räckte till och därför fick anslutna medlemmar göra plats till föredragsbesökarna genom att ställa sig upp längs sidorna. Föredragshållare var den parlamentariska grenens ledare Pär Öberg och ämnet för dagen var ”Grunden till våra problem”.

Lokalen var fullsatt.

De ämnen som berördes var kortfattat det ekonomiska systemets uppbyggnad, däribland valutautvecklingen och speciellt bankernas makt att skapa pengar ur tomma luften, den Europeiska unionens uppkomst samt globalisters och bankers inflytande över det politiska livet i den moderna världen. I denna artikel beskrivs föredraget mer ingående.

Under pausen i föredraget kunde besökarna handla böcker från Nordfront Förlag som hade ett bokbord i lokalen, eller bara njuta av nyttiga bakelser och kaffe som serverades. Avslutningsvis hölls även en frågestund där en rad intressanta frågor ställdes. De ämnen som diskuterades innefattade allt från medias makt med resulterande indoktrinering till Sverigedemokraternas liberalisering och uteslutningen av Anna Hagwall.

Näste 5 tackar samtliga som besökte föredraget och dem som hjälpte till runt omkring med allting. Ingen nämnd, ingen glömd. Ett extra stort tack till er som donerade till Fånghjälpen. En stor summa samlades in som kommer göra skillnad för kamrater som vigt sitt liv till sitt folk, som kommer kunna erbjudas hjälp när de behöver det som mest.

Vi ses igen i Falun den 1 maj!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

11 Kommentarer till "”Grunden till våra problem” – välbesökt föredrag i Dalarna"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Tina
Gäst
Nybörjare
Tina

Mycket trevligt och väldigt intressant.

Rohirrim
Gäst
Nybörjare
Rohirrim

Hyllningsskott avlossas härmed!

Nino
Gäst
Nybörjare
Nino

Vilken boost man fick efter föredraget. Riktigt roligt att så mycket folk närvarade!

Adamis
Gäst
Nybörjare
Adamis

Vems lokal snodde ni denna gång då?under falskt namn.
Jävla tattare

Axel
Gäst
Nybörjare
Axel

Din lokal Adamis.

PB031
Gäst
Nybörjare

Din pappas lokal.

Förstår att du är besviken att ni inte kunde ha lokalen för dina och din pappas m.fl bögändamål dvs att köra varandra i röven och annat onämnbart äckel.

Men sånt är livet, kanske bittert för dig Adamis men ack så sant!

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Falks namn:
Adamis, du ar blatte och sionislakej och inte ett vit mennisko!
Adamis, du skal vara stolt att vara araber.
Res hem till mellanostern och kampa for ditt eget folk.
Allahu Akbar!

Vestermans Korv
Gäst
Nybörjare
Vestermans Korv

Nyttiga bakelser!?!

Låter som forna dagars judereklam.

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton
Den här typen av möten tillhör de viktigaste och mest givande när inte bara invigda besöker oss. Det börjar alltid i det lilla. Jag påminns om att det en gång var likadant. De första mötena drog något tiotal besökare, nästa många fler och man hade inte platser nog till alla. Sen ökade besökarna lavinartat från något tiotal till hundratal för att senare bli tusental i enorma lokaler och sportpalats. Pär är urduktig på att förmedla dessa fakta om hur och varför det ser ut som det gör i vår värld sen lång tid tillbaka. Ser gärna dessa föredrag både söderut… Läs mer »
Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.
GRUNDEN TILL ALLA MÄNSKLIGHETENS PROBLEM ÄR SYNDEN !.( DET FALLNA MÄNSKLIGA FÖRNUFTET). ATT INTE SYNDA – ÄR ATT GÖRA GUDS VILJA – Matteus kap.7 versarna – 21. Icke kommer var och en in i Himmlarnas Rike, som säger till mig: ‘Herre, Herre’, utan den som gör min Faders vilja som är i Himmlarna. 22. Många skola på ‘den dagen'[1] säga till mig: ‘Herre, Herre, hava vi icke profeterat i ditt namn och genom ditt namn drivit ut onda andar och genom ditt namn gjort många kraftgärningar?’ 23. Men då skall jag betyga för dem: ‘Jag har aldrig känt eder; gån… Läs mer »
Wermland über alles!
Gäst
Nybörjare
Wermland über alles!

Väldigt hög nivå på föredraget och mycket lärorikt.
Föredraget gav en bra o tydlig översikt av grundorsakerna till många av dagens problem.
Bitvis ganska skrämmande skall tilläggas… Dock känner man hopp för vårt folk igen när man ser kraften och känner folkgemenskapen hos alla deltagare.
Rekommenderas starkt!

wpDiscuz