Grekiska huliganer spöade skiten ur muslimer som firade Muhammeds födelsedag

GREKLAND. Fotbollshuliganer från Thessaloniki passade under en match i Aten på att gå till attack mot och misshandla muslimska invandrare som samlats på gatan för att fira profeten Muhammeds födelsedag. I en film från ryska RT kan man se hur den muslimska folksamlingen verkar blockera vägen för fotbollsfansen, varpå fansen först sakta trycker på och sedan mer våldsamt går till attack mot muslimerna som snabbt får lägga benen på ryggen och springa från platsen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

14
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
9 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Alexander Vikstromaar88André DevecseriMErik Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Gäst
Fredrika

Det var ingen trevlig incident. Men muslimerna har ingen anledning att fira deras grundare, juden Mahammàds födelsedag (som om de ens visste vilken dag det är: På den tiden firades inte födelsedagar, och man noterade inte noga vilken dag på året barnen föddes, det borde de veta). Istället borde dessa hängivna muslimer förena sig med oss i en global kamp. Vad är det jag skriver? Det gör ju många av dem redan. Det är VI som på vår front måste göra det som de gör på sin. Och istället för att de ska sticka ned kuffar på stan, som C***… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Om vi ska förlita oss på att muslimerna eller Putin ska komma och rädda oss nordbor kan vi lika gärna lägga oss ner och dö, så slipper vi lida i onödan.

M******** är j****** metastaser i våra vita samhällen – ju förr och fler som inser detta, desto bättre.

Karl-Путин A
Medlem

De enda muslimer jag kan tänka mig ett samarbete med är Iran och shiamuslimer, men att vi skulle kunna bistå varandra rent praktiskt i nuläget har jag svårt att tänka mig. Men ett ”kulturellt utbyte” säger jag inte nej till.

André Devecseri
Medlem

Iran och shiamuslimer är samma pack som resten.

Deras kultur är lika primitiv och äcklig som i ex. Jemen och Sudan – bara det att de lyckats fixa fram en pinpolerad yta att uppvisa för omvärlden.

Och jag vet vad jag talar om när det gäller just Iran.

André Devecseri
Medlem

finpolerad*

Karl-Путин A
Medlem

Att muslimerna skulle alliera sig med oss européer är höjden av vanföreställning. Hur många judar finns det i Israel? Nu sitter jag inte och skriver av judepedian, så jag gissar på 6 miljoner. Hur många muslimer finns det i Mellanöstern och närområdet? Minst 500 miljoner. Om nu muslimerna skulle hata judarna så in i bänken så skulle de ju kunna samla sig vid den östra israeliska gränsen och bara trycka judarna rätt ut i Medelhavet, styrkeförhållande 500-6. Men det kommer aldrig att ske eftersom de är av samma ras och samma religion. Att muslimer titt som tätt spränger sig till… Läs mer »

André Devecseri
Medlem

Tack och lov att folk fortfarande förstaar att de vill DÖDA oss. Visst, de skulle inte ha kunnat ta sig hit om inte för globalisternas lobbande, men aaterigen, de vill DÖDA oss, och envar som paastaar annat är, om jag faar lov, antingen oändligt naiv eller paa deras sida.

Erik
Medlem

De flesta muslimer är emot Israel och den judiska makten pga de är palestinier eller tycker synd om palestinierna då de själva är sunni. Enbart hatet mot judar betyder dock inte att de kmr stå på vår sida, så enkelt är det inte. De är emot Israel men de är samtidigt emot oss till en mycket stor andel. Vi är båda deras fiender och de vill kväsa och dominera över oss som deras religion och kultur säger. Sedan håller jag med om att man borde nära någon sorts stöd och kanske samarbete med de grupper som vill uppnå liknande eller… Läs mer »

André Devecseri
Medlem

Du tror alldeles för gott om muslimer.

Kort sagt: vita maaste vakna upp och ta sig an denna kamp, paa egen hand men likväl tillsammans.

M
Medlem
André Devecseri
Medlem

Bra greker, sparka ut avskummen fraan Europa, och era genomruttna ledare med dem.

aar88
Gäst
aar88

En blond muslimsk bosniak eller alban är nog vitare än en kristen arabliknande grek. Detta är dock individfall. Inställningen till den biologiska världsåskådningen är det avgörande.

André Devecseri
Medlem

Hellener är i grunden ett vitt folk, men det har drabbats av en hel del rasblandning. Albaner är däremot inget rasligt enhetligt folk, utan endast kulturellt och spraakligt.

Alexander Vikstrom
Medlem

I just love to see when hooligans unite allover Europe to fight the invasion army.
Med detta sagt så är vikten av förståelse om (((vem))) som spänner bågen. Det vore ytterst trevligt om allt kunde återgå till det normala utan våld. Svårt att se det hända dock.

https://youtu.be/irlHO3ISv3c