Grekisk kändismusiker: ”Alla måste stödja Gyllene gryning”

GREKLAND. Den grekiske musikern Panagiotis Sfakianakis, som är mycket stor i Grekland, säger nu öppet att Gyllene gryning kommer att rädda Grekland och att alla måste stödja partiet. Detta skriver Greek Reporter.

Under en intervju i ett TV-program fick den grekiske sångaren svara på frågor om bland annat hans karriär och syn på musik men också hans förhållande till Gyllene gryning som han ”anklagats” för att sympatisera med. Sfakianakis svarade på dessa anklagelser att han som politisk människa och medborgare har rätt att uttrycka sina åsikter. Han sade också att den grekiska regimen inte hade någon rätt att fängsla Gyllene grynings ledare.

Journalisten påpekade att Sfakianakis i och med dessa uttalanden återigen kommer anklagas för att sympatisera med Gyllene gryning, varpå den grekiske musikern tog bladet från munnen genom att svara: ”Alla måste stödja Gyllene gryning. Det är det enda parti som kan leda landet på ett riktigt sätt”.

Panagiotis Sfakianakis uttalanden lär ytterligare bidra till Gyllene gryning frammarsch med tanke på att är mycket populär i Grekland. Sfakianakis skivor har sålt sammanlagt fem miljoner exemplar i Grekland, vilket innebär att varannan grek har en skiva av honom. Sfakianakis spelar Laika, som är en genre inom den grekiska folkmusiken.

Bild på Panagiotis Sfakianakis från hans Wikipedia-artikel.

Wikipedia-bild på Panagiotis Sfakianakis med en livsruna i bakgrunden.

Källa:
Greek Singer, Sfakianakis: “Golden Dawn Will Save Greece”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments