Granskning Sverige skulle barnporravslöja Robert Aschberg – videon togs ner

ETABLISSEMANGSPANIK. Granskning Sverige släppte under dagen ett reportage med påstådda skandalavslöjanden om Robert Aschberg som raderades av Youtube efter bara några timmar.

Medborgarjournalisterna Granskning Sverige har gjort sig kända för att ställa politiker och journalister mot väggen för svenskfientliga och andra kontroversiella uttalanden och handlingar. Som en reaktion på deras framgångsrika arbete stängdes deras Youtubekanal ner förra året efter påtryckningar från den judiskägda tidningen Expressen.

Efter avstängningen har de fått använda sig av kontot Feministinspektionen, på vilket de idag lagt upp ett reportage om den svenskfientliga juden Robert Aschberg. Reportaget ska ha levererat skandalösa avslöjanden som att Aschberg bland annat köpt barnporr och att han tycker att så kallat djursex är okej.

Reportaget fick dock inte vara uppe särskilt länge. Efter bara några timmar raderades klippet av Youtube, som ägs av det judiska Google. På Twitter har Expressen-journalisten Frida Boisen meddelat att just hon – av någon anledning – fått ett mejl av Googles svenska avdelning om att Feministinspektionens Youtubekanal plockats bort, något som mötts av sällsynt hård kritik från vanliga svenskar som kommenterat tweeten.

Konflikten mellan etablissemanget och Granskning Sverige kommer att intensifieras ytterligare ikväll då TV3 ska sända ett hetsprogram riktat mot Granskning Sverige och dess medborgarjournalist Fabian Fjälling.

Vill man kan man ta del av dokumentären genom att klicka på den här länken.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

18
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
SamuelVictorDing-DingCaesar-AureliusRickard Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Förmodar att detta var en av de saker som togs upp – men för den som är obekant med det så beställde juden Aschberg faktiskt ut barnporr i samband med Huddingehärvan 1993. Se bl.a. omnämnandet i blogginlägget på cattasbubbla.se/2013/04/24/huddingehrvan-var-det-frgan-om , eller gräv i gamla tidningsarkiv för faktiska källor. Frågan är varför han beställde ut detta material?

Grottbjörnen
Medlem

nån som hann ta videon?

Motståndsman i Borås
Medlem
Klaus
Medlem

50 kr/vecka?

Grottbjörnen
Medlem

kunde ladda ner den gratis

Grottbjörnen
Medlem

kan inte redaktionen lägga upp den på vk?

Caesar-Aurelius
Medlem
Fredrika
Medlem

Det är skrämmande att se hur många av Boisens följare på Twitter som jublar i triumf när hon glatt meddelar att YouTube raderar det som Boisen och Aschberg vill ha bort.

Martin
Medlem

De får väl förihelvette ladda upp det nån annanstans bara.. bitchute eller vad som helst..

nordbo
Medlem

Med tanke på framfarten med VITA sexdockor och VITA androidrobotar så kommer varken Frida eller Jonna att avläsas – dock så har vissa VITA hollywood-aktriser ställt upp för den .. utvecklingen .. Israel och Saudi har (((konferenser))) i den liberala demokratins utveckling
på sin mark emellanåt.

Rickard
Medlem

Rosa traktor har Johan Anderssons film som man kommer till om man använder länken

Caesar-Aurelius
Medlem

Han erkänner ju innehav av filmer, varför har inte snutäcklen gjort sitt jobb och gripit honom?

Grottbjörnen
Medlem

Tänkte med det, de kanske blir tvungna nu när det är så uppenbart *hoppas*

Victor
Medlem

Han borde ha blivit gripen ungefär sex miljoner gånger vid det här laget. Otroligt hur mycket denna mafiafigur Aschberg verkar vara inblandad i.

Ding-Ding
Medlem

Hittade videon här också: https://view.ly/v/pjuzbfXCSmJx

Caesar-Aurelius
Medlem
Samuel
Medlem

.

Samuel
Medlem

”Johan Andersson”: Sen fick du ut kopior av barnpornografi, vad använde du det till?
Aschberg: Det har inte du med att göra
”Johan Andersson”: Satt du och runka till det?
Aschberg: Jag vet inte hur du gör om du kommer över sånt material

Bra jobbat, Aschberg. Du erkände att du är en smygpedofil. *applåder*