Granskning Sverige ringer upp Beatrice Ask

POLITIK. Granskning Sverige har ringt upp Beatrice Ask och frågat henne om Sveriges invandringspolitik och det faktum att Sverige tar emot många fler invandrare än alla våra grannländer. Ask hävdar att Sverige är ”bäst i klassen” och att svensk invandringspolitik är underordnad internationella konventioner.

I Gransknings Sveriges senaste video ringer man upp Beatrice Ask (M), Sveriges förre justitieminister, för att diskutera invandringspolitiken. Ask blir märkbart irriterad och säger bland annat att väldigt många invandrare är entreprenörer samt:

— Där jag kommer ifrån skulle vi inte ha särskilt många restauranger och annan service om det inte fanns invandrarfamiljer som faktiskt hade startat och drev dem.

Ask säger avslutningsvis att hon inte tänker diskutera vad hon personligen tycker och tänker med personer hon inte känner.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments