Göteborgspolisen trakasserar Motståndsrörelsen – har inte resurser för 150 våldtäkter

INRIKES. Göteborgspolisen har inga problem med att satsa gigantiska resurser på att försöka hindra Nordiska motståndsrörelsen. Detta samtidigt som de har 150 olösta våldtäktsärenden på sitt bord.

Göteborgspolisen har de senaste månaderna skapat rubriker efter att ha använt sig av enorma resurser för att trakassera oppositionella Nordiska motståndsrörelsen. Bland annat har de gått till våldsamma attacker mot organisationens aktivister samt med brutalt våld hindrat en grundlagsskyddad demonstration.

Göteborgspolisen har närmast oändliga resurser till att trakassera politiskt oliktänkande samtidigt som våldtäktsärenden läggs på hög.

Göteborgspolisens resurskrävande trakasserier hamnar nu i ännu sämre dager efter att det uppdagats att det finns runt hela 150 olösta våldtäktsärenden i området. De har även kritiserats för att få fall utreds samt att endast 12 procent av våldtäktsutredningarna leder till åtal. P4 Göteborg som skrivit om polisens misslyckande menar vagt att sexbrottsutredningarna fått stå tillbaka för ”till exempel gängkriminaliteten”.

Göteborgspolisens kontroversielle chef Erik Nord svarar på kritiken genom att säga att de ”ska bli bättre”:

— Vi har varit uppe i 20 procent och det är det första målet vi ska ha. Vi ska inte sätta några specifika mål, men vi ska bli bättre, menar Nord.

Exakt hur många fler verkliga brott som skulle kunna utredas ifall trakasserierna mot politiskt oliktänkande upphörde är oklart.

Källa:
Våldtäkter ska utredas snabbare

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
HolgerAndreasMagnusKarlAllan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Allan
Medlem

Kod291 visar också tydligt att Shomrim ljuger om anledning, Shomrims motiv till att både ignorera och begå övergrepp mot svenskar är ett outsinligt svenskhat hos Shomrim och dess politiska (((styre))).

Karl-Путин A
Medlem

— (((Vi har varit uppe i 20 procent)))…….översatt till svenska; det var någon gång på det tidiga 80-talet …. (((men vi ska bli bättre, menar Nörd)))….. översatt till svenska; vi har som mål att banka skiten ur 80% av alla våldtäktsoffer och regimkritiker de närmaste 20 åren så att de håller käften så är vi snart ”uppe” i 20 procent igen.

Karl-Путин A
Medlem

20% är inte inte UPPE på en skala 0-100%, utan ganska långt NERE. Lika långt nere som burarna i garaget i svinstian på Skånegatan?

Magnus
Medlem

Det gäller att ha rätt prioriteringar i sitt arbete, för vad är väl en våldtäkt jämfört med åsiktsbrott?

Karl-Путин A
Medlem

Per (((deras))) definition är en gruppvåldtäkt också ett åsiktsbrott; ur offrets synvinkel eftersom 8 aphjhärnor mot 1 svensk kvinna är (((demokrati))) i dess allra mest nerkokta form.

Andreas
Medlem

Det bara lyser av altruism i Göteborgspolisens ögon…

Holger
Medlem

Ni som är anställda inom polisväsenet och ser med förtvivlan hur polisen fullständigt struntar i svenska flickor som utsätts från alla typ av rysliga brott som t.ex. gruppvåldtäckter. Istället går alla resurser till att terrorisera Motståndsrörelsen, vars ett av många mål, är just att skydda svenska flickor. För böveln, sluta upp med att lyda dessa förrädiska ordrar och gör ert jobb istället. Visa att ni har hår på bröstet och inte sojafyllda mansbröst.