Göteborgare beordras hålla sig gömda när EU-globalisterna invaderar staden

INRIKES. Det kommande EU-toppmötet i Göteborg innebär mer än bara trafikkaos för stadens invånare. Polisen uppmanar nu göteborgarna att hålla sig gömda.

Att fredagens EU-toppmöte skulle ställa till det för göteborgarna kunde de flesta i staden räkna med, men att störningarna skulle nå ända in i hemmen var nog inte många beredda på. Polisen har nu nämligen gått ut med ett meddelande och ber bosatta i de berörda områdena att under kvällen närvara vid ett informationsmöte. Under mötet skall detaljer om hur de boende i området kommer att drabbas gås igenom. Bland annat kommer polisen uppmana folk till att inte synas i fönster eller på deras balkonger.

– Vi har haft möte med dem som bor innanför avspärrningen, nu ska vi ha möte med dem som bor nära och som har fönster och balkong mot avspärrningen, säger Håkan Frank från polisen.

Även Säkerhetspolisen har satt upp affischer runt stadsdelen Eriksberg där boende uppmanas till att ”vara restriktiva med att vistas i fönster och på balkonger under mötet”.

– Vi vill inte skrämma upp människor men om det är många nyfikna som står i fönster och på balkonger så kommer det bli mycket svårare för oss att identifiera en eventuell attentatsman i området, säger Frank.

Vad som kan tänkas ske till en medborgare som i sitt egna hem bestämmer sig för att titta ut ur fönstret är oklart.

Källa:
Polisens uppmaning: Undvik fönster och balkonger under EU-toppmötet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
10 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne Stenberg
Nybörjare
Susanne Stenberg
2 år sedan

Har polisen inga resurser till att ta hand om dessa våldsnissar ?

Just ja..
Det är ju ingen demonstration Nordiska motståndsrörelsen håller då , så klart att det inte finns resurser.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

”– Vi vill inte skrämma upp människor men om det är många nyfikna som står i fönster och på balkonger så kommer det bli mycket svårare för oss att identifiera en eventuell attentatsman i området, säger Frank.”

Hoppas istället att alla göteborgare som har fönster och balkonger snabbt skaffar sig några sådana här att ställa upp i fönstren.

http://www.canaxa.se/catalog/50308.gif

http://www.canaxa.se/catalog/50310.gif

André Devecseri
Nybörjare
André Devecseri
2 år sedan

Det är FOLKETS gator och hem för fan!!! Blir spyfärdig!

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

EU-gangster-globalist-kapitalisterna ska smörja sitt ”demokratiska” krås.

Dessa satans folkförrädare med system-snut-lakejer i anhang.

Era dagar vid köttgrytorna är räknade.

Hell seger!

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Situationen börjar bli allt mer grotesk i det mångkulturella ”paradiset” Sverige. Sedan tidigare har alla tjänstemän på Volvo uppmanats att stanna hemma under det neobolsjevistiska toppmötet och nu får de och resten av göteborgarna order att inte ens titta ut genom fönstret eller gå ut på balkongen.

Sanna mina ord; om 5-10 år råder det permanent förbud att titta ut genom sina fönster eftersom verkligheten där utanför är både rasistisk och antisemitisk. Den enda tillåtna och skönmålade verkligheten är den som kommer att förmedlas i de skattefinansierade (((TV-apparaterna))) som inte kommer att gå att stänga av eller sänka volymen på.

Chief
Nybörjare
Chief
2 år sedan

Luktar falseflag…

– Chief

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Det nya Sverige: Grisar begärde handräckning av syrror.

”Ambulanspersonal ombads göra polisjobb

Tidigare i höst kallades ambulansen i Sollefteå ut för att bedöma ett larm som kommit in till polisen. Händelsen har rapporterats som en avvikelse av ambulanspersonalen.

Polisen ska alltså ha bett SOS Alarm att skicka en ambulansen på ett larm, eftersom Polisen saknade resurser.

Man skriver att: ”Om man får in ett larm där ingen vågar gå fram till en person så är det ett polisuppdrag”.

– Normalt är det ambulanspersonalen som får polishandräckning om situationen bedöms som farlig, säger Anders Lundin, verksamhetschef för Ambulanssjukvården.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/ambulanspersonal-ombads-gora-polisarbete

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan

Om nu dessa hitresta EU-dignitärer orsakar en sådan allvarlig ordningsstörning i centrala Gbg, då får väl polisen gripa dem och köra ut dem med bussar på landsbygden eller diverse förorter så att problemet löses.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Jan Hjelm

Eller varför inte låta dem marschera längs Sofierogatan-Focus-Fabriksgatan-Skånegatan och sen rakt ner i polishusets källare där nymonterade mingelvänliga burar och uppfriskande pepparsprej väntar – och så kan tjänstemännen på Volvo åka till sina jobb och övriga skatteslavande svenskar få titta ut genom sina fönster och ta sig en nypa frisk luft på balkongen utan att riskera dödliga skott från skjutglada skräpoagenter.

Rebecca
Nybörjare
Rebecca
2 år sedan

Vilken j*vla cirkus det kommer att bli!