Globalistiskt Brexit-förslag krossat i parlamentet

BREXIT. Det hårt kritiserade Brexit-förslaget har röstats ner i det brittiska parlamentet.

Som väntat röstades Theresa Mays Brexit-förslag ner av det brittiska parlamentet under kvällen. Hela 432 ledamoter röstade mot förslaget, medan endast 202 röstade för. Detta trots att omröstningen sköts upp från mitten av december till idag.

Mays förslag har kritiserats av Leave-sidan, bland annat Brexit-ikonen Nigel Farage. Denne har bland annat kritiserat att Mays utträdesförslag hade inneburit att Storbritannien fortfarande inte skulle ha kontroll över landets gränser. Farage kritiserade också en rad ekonomiska aspekter som skulle innebära förlustaffärer för landet, samt att de enligt avtalet själva inte kan lämna EU:s tullunion ifall de kvarvarande EU-länderna motsätter sig det.

Den 29 mars kommer Storbritannien att lämna EU oavsett om de har ett avtal med globalistunionen eller inte.

Källa:
Theresa May’s Brexit plan rejected by British parliament

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • André Devecseri says:

    Globalisterna är desperata nu, och flera ledamöter har antytt att de hellre ser till att stoppa Brexit än att tillaata no deal.

    Saa mycket var ”no deal is better than a bad deal” värt…

  • Christian Hamilton Christian Hamilton says:

    Nog tror jag att det aldrig var meningen att UK skulle lämna EU. Det hela har varit en charad för att vilseleda folket på ön så att de inte ser vad man gör i det dolda. Rysshatet med fejkade förgiftningar, mord och andra skumraskaffärer granskas inte till fullo när folk skräms till att väta byxorna inför ett brexit. Brexit charaden är också till för att skrämma andra stater så de inte kommer på tanken att bryta sig loss från skiten för då blir det kaos i landet och det vill ju inte Svensson då livets bekvämligheter kan rubbas.


  • Lämna ett svar