Globalisterna vill ha ett Kina

Jag vill här belysa vad som redan sker och kommer att ske i vårt land om inte en radikal ändring av den politiska kursen görs.

Att jag nämner just Kina i sammanhanget är logiskt riktigt eftersom globalisterna inte önskar något högre än en stat som denna. En stat med lydiga medborgare som inte i någon högre grad vågar opponera sig mot regimen. En stat som slagit in på den ”superkapitalistiska” vägen där man suger ut människor till sista blodsdroppen, där människomassan liknas vid och benämns som produktionsenheter. En stat där människor indoktrineras att konsumera mesta möjliga och som gör dem beroende av konsumtionen likt ett narkotika. En stat där befolkningen hålls precis över existensminimum (förutom en del extremt rika, vilka jag återkommer till om en stund) men hjärntvättas att intala sig själva hur bra de har det genom allt de kan köpa. En stat som tagit ifrån folket den fria tanken, där oliktänkande förföljs och oftast likvideras med ett nackskott inför tusentals åskådare på ett idrottsstadion. En stat där folk tvingas producera mer och mer på kortast möjliga tid till de till slut inte orkar längre och begår självmord. Detta är Kina av idag och detta blir västvärlden i morgon. Vi har ju de berömda orden från Göran Persson som löd ”för mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”.

Jag vill bara nämna att självmord på grund av utbrändhet på jobbet händer överallt också i våra länder nu för tiden, men det talas väldigt lite om detta i officiella media. Senast blev det en liten skandal i Frankrike när man i en TV-panel i franska TV 2 tog upp de många självmorden på sistone utförda av anställda vid Peugeotfabrikerna som skall avskeda 8000 personer. En tillfrågad direktör avfärdade anklagelserna om att vara medskyldig till dessa självmord genom att svara, ”trams, det är bara ett nytt mode att ta livet av sig genom att skylla på jobbet”. Nämnda direktör av Peugeotfamiljen hade till familjen tillförskansat sig en betydande del av de 250 miljoner Euro som delades ut till aktionärerna. Under 2008 fick Peugeot 4 miljarder Euro från franska staten i hjälp för att ”överleva”, dessa pengar skulle räcka långt för de 8000 personer de nu säger upp. Tyvärr är detta vardagsmat i alla våra länder i västvärlden, det är bara det att det talas väldigt lite om detta.

De extremt rika jag nämnde tidigare, tillåts bli rika endast genom att följa vad regimen tillåter i varje enskilt fall. De är antingen i maskopi med regimen och förrädare mot folket eller så tillhör de på något sätt den lilla klick av bankirfamiljer som styr världen, de kan också vara både och.

Nej nej, detta är helt fel säger många, globalisterna är ju motsatsen till kommunisterna, de är ju kapitalister och kapitalister är ju för full frihet åt alla. Dålig information säger jag, läs på bättre för historien säger något helt annat. 

Superkapitalisterna kör två parallella spår, det ena kallar de den kapitalistiska världsåskådningen och den andra den kommunistiska världsåskådningen. Båda styrs av en handfull internationella bankimperier som försöker hålla sig så anonyma som möjligt, dessa imperier ägs i sin tur av en handfull vidrigt rika människor av vilka de flesta är judar. De här människorna styr de flesta av världens regeringar vare sig de kallar sig kommunistiska, liberala eller kapitalistiska. De som är lite pålästa vet ju vilken roll dessa kapitalister spelade före och under den ryska revolutionen. Utan dessa kapitalister hade den ryska revolutionen inte blivit av. Medlen till absolut makt spelar för dessa herrar ingen som helst roll, målet förblir detsamma. Målet är att bilda en världsomspännande stat, en totalitär stat som inte tjänar folket utan endast de styrande och hantlangarna i deras sold. De senare är våra lokala och internationella politiker samt köpta tjänstemän, alla givetvis utan något ansvar. Dessa girigbukar, de internationella bankirerna, har redan tillräckligt med pengar, men saknar det ultimata, den absoluta makten. Den makten, den absoluta, hägrar som ett opium för dessa ”pengaväxlare”, som i de allra flesta fall tillhör ”det utvalda folket”. 

Av: Christian Hamilton

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om