Globalister vill skjuta upp Brexit

UTRIKES. Storbritanniens premiärminister Theresa May vill skjuta upp Brexit.

Storbritanniens premiärminister Theresa May vill att Brexit ska skjutas upp. Hon har skickat en förfrågan till Europeiska rådets ordförande Donald Tusk om att datumet för EU-utträdet ska ändras från 29 mars till 30 juni. Anledningen är att det tidigare Brexit-förslaget röstats ner två gånger av parlamentet.

Labour-ledaren Jeremy Corbyn och den skotske parlamentsledaren Ian Blackford kritiserar båda Theresa Mays tilltag och vill i stället se en andra folkomröstning som de tror kommer att leda till att Storbritannien stannar kvar i EU.

Europeiska kommissionens ordförande, den ofta alkoholdrickande och alientroende luxemburgaren Jean-Claude Juncker, har sedan tidigare föreslagit en förlängning av Brexit men vill att utträdet ska ske innan EU-valet den 23 maj.

Källa: 
May asks EU to delay Brexit until June 30, ‘not prepared to delay further’ (VIDEO)

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

jag ger mig fan på att stalin hade respekterat en omröstning mer än vad dagens liberaldemokrater gör

André Devecseri
Nybörjare
André Devecseri
1 år sedan

Tyvärr misstänker jag att det blir en tredje omröstning om Mays avtal, och att en knapp majoritet denna gaang röstar för den, varpaa en teknisk förlängning sker och ”Brexit in name only” äger rum naagon gaang under vaaren.