Globalisten Cecilia Malmström slutar med politik

POLITIK. EU:s liberala handelskommissionär oroar sig för att folkets åsikter ska påverka EU:s framtid.


Foto: Gleamlight/Ph.Molitor (CC BY 2.0)

I en intervju säger EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström (Liberalerna) att hon kommer att lämna politiken när hennes uppdrag i Europa är över.

— Jag är färdig med politiken; jag har ingen aning om vad jag ska göra i stället, säger hon men tillägger att hennes familj ska vara med och bestämma det.

— Det är ett oerhört tufft tempo i politiken. Jag är väldigt tacksam för allt jag fått chansen att göra, men nu är det dags att göra något annat och dra en gräns, fortsätter hon.

Att Malmström slutar med politik innebär att hon inte kommer att ta med sig erfarenheterna från EU in i Liberalernas partitopp. Hon kommer således inte att ta över som partiledare efter den nuvarande Jan Björklund.

Gillar inte folkets åsikter
För Malmström är den nu märkliga regeringsbildningsprocessen i Sverige inte hennes primära fokus, utan Europaparlamentsvalet i maj 2019.

Cecilia Malmström är orolig att de europeiska folkens missnöje med EU:s politik som syns bland folket på gatorna i bland annat Paris och Bryssel den senaste tiden ska leda till att valresultatet får en slagsida åt fel håll. Det är bland annat de Gula västarnas folkliga uppror Malmström inte tycker om.

— Om det blir ett starkt frihandelskritiskt EU-parlament kommer det att bli problematiskt, säger globalisten Cecilia Malmström.

Källa:
Cecilia Malmström är färdig med politiken

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • André Devecseri says:

  Nästa grej jag kommer jubla över är då råttarslet Soros kolar av.

 • Klaus says:

  Problematisk är den nuvarande européerfientliga Talmud-Kalergi-politiken. Endast nationella politik kan rädda Europa och rensa ut parasiter ur våra vita samhällen.

 • Rokviken says:

  En ny karriär i sikte hos bilaterala kommunistunionen. Misstänker att hon tillhör skaran av den obskyra transhumanisterna som i sin välgärning vill ”förbättra” onödiga svagheter hos människan. Och framför allt vita människor.


 • Lämna ett svar