George Soros utmanar Ungern i Europadomstolen

GLOBALISM. Den judiske globalisten George Soros går till rätten för att få Ungern att slopa lagar som förhindrar hans subversiva verksamhet i landet.

Nordfront har tidigare skrivit om att Ungern tagit krafttag mot den antinationalistiska och globalistiska organisationen Open Society Foundations, som grundats och finansieras av den judiske miljardären George Soros. I våras meddelade Open Society Foundations att de stänger sitt kontor i Budapest.

Nu uppger dock Open Society Foundation att de ämnar gå till Europadomstolen för att få Ungern att slopa de så kallade Stoppa Soros-lagarna, som gör att alla organisationer som finansierar, organiserar eller på andra sätt stödjer invandring till Ungern måste söka tillstånd för det. Organisationen måste också, ifall tillstånd beviljas, betala 25 procent skatt på de pengar som kommer från utlandet.

Den av Soros finansierade organisationen menar att Ungerns ”Stoppa Soros”-lagar strider mot Europakonventionen, eftersom alla som hjälper asylsökare i Ungern sägs bli betraktade som kriminella. Organisationen vänder sig också till den ungerska författningsdomstolen och menar att de nya ungerska lagarna strider mot den ungerska grundlagen.

Källa:
George Soros takes Hungary to European Court over laws making it illegal to help asylum seekers

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl-Путин AKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Den stygga talmudiska folkmordsjuden George Soros måste bannlysas i hela världen.

Karl-Путин A
Medlem

Den ungerska grundlagen kan Soros glömma eftersom den ungerska regeringskoalitionen har 2/3 majoritet och ändrar och tolkar den som de behagar. Ungern tolkar lagen helt rätt när man kriminaliserar folk som hjälper brottslingar. Den rättsuppfattningen råder i så gott som hela världen, men i våra kulturmarxistiska skitsamhällen har asylanter getts immunitet mot en mängd lagar och på det sättet avkriminaliserats. Man ÄR faktiskt kriminell om man tar sig in illegalt i ett land efter att ha passerat 6,7,8,9 säkra länder, ljuger om sin ålder, ursprungsland och identitet. De som befattar sig med detta kriminella patrask , annat än att anmäla… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Den kurdiske ”komikern” Özz Nujen hade i vilken rättsstat som helst dömts till ett mycket hårt straff, i vissa länder till döden, för att han finansierade den muslimske lastbilsterroristen Akilovs illegala uppehälle i Sverige.