George Soros till rasande attack mot Kina: ”Ett dödligt hot mot fria samhällen”

GLOBALISM. I ett tal vid globalistkonferensen i Davos på torsdagen gick juden och miljardären Goerge Soros till rasande attack mot Kina, som han kallade ”ett dödligt hot mot fria samhällens överlevnad”.

George Soros.

Vid World Economic Forums konferens i Davos i Schweiz höll den judiske finansmannen George Soros ett tal på torsdagen, där han gick till förbittrat angrepp mot världens folkrikaste land Kina och i synnerhet på dess president Xi Jinping, som han kallade för ”den farligaste fienden till världens öppna samhällen”.

Soros är en av de centrala deltagarna vid det slutna forumet för världens globalister, och han låter varje år hålla en traditionell middag i Davos där han för fram sina åsikter om fria staters inre angelägenheter. Förra året var det inte överraskande Donald Trump och Vladimir Putin som Soros angrep i sitt tal som de största hoten mot den nya mångkulturella världsordningen.

I årets tal kallade Soros Kina för ”ett dödligt hot mot fria samhällens överlevnad” och beskyllde den kinesiska ledningen för att vilja utnyttja den moderna tekniken för att skaffa sig kontroll över medborgarna och skapa en totalitär stat. Han påstod att Kina idag har ”det mest utvecklade maskineriet för artificiell intelligens, AI”.

Soros varnade också för att den kinesiska utvecklingen skulle kunna sprida sig till andra länder:

— Det allra farligaste är om dessa auktoritära ledare samarbetar om hur de bäst ska förtrycka sina befolkningar, sade Soros.

Globalisternas verkliga agenda
Nu är det emellertid inte de enskilda medborgarnas frihet i dessa stater som Soros och andra superkapitalister oroar sig för, utan snarare den växande ekonomiska makten hos Kina och andra länder. Den makten utgör ett reellt hot mot globalisternas möjligheter att oinskränkt styra världen.

Att det är detta som är Soros verkliga agenda avslöjades i hans tal när han i förtäckta ordalag uttalade ett direkt hot mot ledningen i Kina:

— Det finns ett oskrivet socialt kontrakt i Kina som bygger på en ständigt stigande levnadsstandard. Om ekonomin i Kina fortsätter att backa och börsen går dåligt kan detta kontrakt undergrävas och få även näringslivet att vända sig emot Xi Jinping.

Soros och andra globalister har tidigare visat att de är mer än villiga att hjälpa till så att ekonomin och börsen går dåligt i länder som inte rättar sig efter deras dagordning. Genom sin stiftelse Open Society Foundations undergrävande arbete och enorma ekonomiska resurser bidrog Soros både till att den vita regeringen i Sydafrika föll och till att Sovjetunionen eroderade sönder.

Genom att spekulera i krisande länders valutor har Soros och andra kapitalister inte bara tjänat gigantiska summor pengar, det har också tvingat staterna att inordna politiken i sina länder efter sina ”räddares” – EU, Världsbanken med flera – agendor.

Soros och globalisterna kan inte avsätta de styrande i Kina, men i sitt tal signalerade han tydligt att de genom att undergräva den ekonomiska utvecklingen kan påverka näringslivet och befolkningen att vända sig emot sina ledare.

Genom att hota ledare och stater i världen visar Soros tydligt vilken makt insynsskyddade och odemokratiska aktörer som World Economic Forum har i världen.

Med detta i åtanke blir det vämjeligt när svenska politiker som centerledaren Annie Lööf hyllar Soros som en som ”står upp för öppenheten och försvarar den liberala demokratin”.

Källa:
George Soros: Kina är ett dödligt hot mot fria samhällen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Caesar-Aurelius says:

  Sandor Kiss, dvs. George Soros, kan ju börja med att förklara vad han själv pysslade med i de läger han själv hjälpte till att fylla.

  The author Peter Schweizer claims that between October 1944 and May 1945 Soros job as an ”assistant to” the Arrow Cross Party official Baumbach/Baufluss was to ”confiscate the property of Jews headed to the gas chambers”. Peter Schweizer, Do As I Say (2005), p. 157

  https://pp.userapi.com/c848620/v848620491/e44b3/DAy_Hcm6XVw.jpg

  • Klaus says:

   Det fördes inga judar till gaskammare för att döda dem, det fanns ingen förintelse. Murade byggnader är inte lämpliga som gaskammare. Men kläderna desinficerades pga löss och hår klippades. Det var särskilt ”östjudar” (och ryssar och polacker) som hade löss.

   • Caesar-Aurelius says:

    Aber, das Interessante in meinem Kommentar, sind gar nicht die nichtexistierenden Gaskammern, von denen jeder weiß, dass es nie existiert hat , sondern die Tatsache, dass George Soros selbst ein ”Nazi-Henker” war, der seine eigenen Verwandten nach Auschwitz schickte!

    • André Devecseri says:

     Har länge fraagat mig vad han hade att vinna paa det. Var det en judisk motsvarighet till taqiya i syfte att vinna tyskarnas tillit, eller gjorde han det helt enkelt för att rädda sitt eget skinn daa han insaag att de styrande var emot hans agenda?
     Letzteres würde m.o.w. beweisen, dass die Juden selbst unter sich an Loyalität mangeln.
     Im übrigen wird aber auch von einigen als Grund geltend gemacht, dass selbst die NSDAP nur noch eine kontrollierte Opposition darstellte, wie z.B. SD bei uns.

     • Klaus says:

      Det fanns judar i den tyska Wehrmacht. Jag vet inte om de var sabotörer. NSDP var mot kommunister och de flesta judar var kommunister/marxister och hade redan gjord statskupp i Bayern. Jag hade läst att ”Kristallnacht” var styrd av den brittiska MI6, men jag forskade inte vidare. Det fanns ingen ”Führerbefehl”.(Jag vet att ”Maoister” i Västberlin styrdes av brittiska agenter.)

     • André Devecseri says:

      Bra att veta!

     • Caesar-Aurelius says:

      Har länge fraagat mig vad han hade att vinna paa det.

      Fråga dig istället hur en 18-årig jude som kommer till London som krigsflykting, som påstår att han började sitt nya liv i väst som diskare på restauranger, endast 20 år senare hade fyrtio (40) miljoner kronor att investera i aktiefonder?????

      Från 0 till 40 000 000 på 20 år? Hur är det ens möjligt, utan ett startkapital?!

      Just precis! Startkapital!

      Här har du anledningen till varför Soros åkte runt tillsammans med Baumbach, en pluton soldater oh en lastbil till gods, gårdar, slott och herresäten, till museér, konstgallerier, rika juvelhandlare, baroner och disponenter och PLUNDRADE kontanter, juveler, antikviteter, konst, tavlor, guld, silver och diamanter, lastade allt på lastbilar och gömde allt stöldgods till efter kriget – då han helt plötsligt bara så där som en magiker drar en kanin ur hatten var – mångmiljonär!

     • Caesar-Aurelius says:

      OCH, hör och häpna, George Soros är inte den ende juden som gjort precis detsamma.

      Fadern, Josef Körbel, till Madeleine Korbel Albright, utrikesminister i president Bill Clintons demokratiska administration under åren 1997 till 2001, och USAs första kvinnliga utrikesminister, han gjorde precis samma sak!

      Han dolde sig under ”kristen flagg” och plundrade sedan i egenskap av kommunistisk hejduk rikedomar i många miljoner dollar från oskyldiga människor som han och kommunistregimen skickade till kommunistiska dödsläger, innan han flydde till USA ”som politisk flykting”.

      På svenska Wikipedia ljuger man att Albright, liksom hennes far är ”katoliker”, men utelämnar helt att familjen Albright är judar till rasen som ”konverterade” under kriget.

 • Klaus says:

  Kina angår folkmördaren Grorge Soros egentligen lika lite som Europa. Men medan folk blandas framgångsrikt bort i Väst- och Nordeuropa muckar han nu gräl med Kina. Det skulle vara annorlunda där än i Europa eftersom Kina är en mer homogen befolkningsmiljardär.

 • Rokviken says:

  Han är väl gift med en asiat?


 • Lämna ett svar