George Soros har finansierat en app som hjälper illegala invandrare att undkomma rättvisan

SIONISM. United We Dream kallar sig en subversiv ”människorättsorganisaton” som har lanserat en telefonapp med vilken illegala invandrare kan undvika att gripas och deporteras. Det verkliga syftet med appen är att skada staterna som tar emot flyktingar med maximal oönskad invandring.

Det är den judiska mångmiljardären och finansmannen George Soros som i sin samhällsomstörtande verksamhet att leda så kallade flyktingar från tredje världen till de tidigare vita länderna även har skänkt pengar till framställandet av en app. Appen är ett komplement till de hemsidor och skrifter som Soros har låtit publicera och som fungerar som guider för afrikaner och araber att söka lyckan i Europa.

Appen lanseras av en så kallad människorättsorganisation vid namn United We Dream. Med appen kan ”flyktingarna” få hjälp att undkomma de lagstadgade rutinerna för hantering av asyl- och flyktingärenden, undgå att bli gripna och deporterade.

Gruppen United We Dream finansieras med amerikanares skattepengar via statliga bidrag.

— Denna app är rena fräckheten. Den skickar varningar till vänner, familj och deras advokater, säger Chris FarrellJudicial Watch i en intervju till Fox Business.

Appen kan ställas in så att den skickar automatiska varningar till organiserade aktivister om någon har blivit utsatt för en kontakt med en oönskad myndighetsperson.

George Soros och hans familj är några av de globalister som kämpar hårdast för en demografisk förintelse av den tidigare vita världen.

Källa:
George Soros-funded app helps illegal immigrants avoid arrest

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Ramón MercaderKarlGrottbjörnenKlausAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Kroknäsans ondska tar aldrig slut.

Anonym
Medlem
Anonym

Jag såg en notis om det härom dagen … fick ont i magen. Det är en mardröm.

Klaus
Medlem

Illuminati-jude George Soros kallar sig ”filantrop” men han är äckel, folkmördare, gör allt för att förstöra europeiska folk. Sin ”högra hand” juden (vad annars) Howard Rubin blev arresterad för våldtäkter och människohandel!
http://disclosurenews.info/2018/05/08/george-soros-right-hand-man-arrested-for-rape-and-human-trafficking/

Grottbjörnen
Medlem

titta i hans ögon, helt döda, inte en enda gnutta mänsklighet eller empati

Karl
Medlem

Enligt wikipedia är Soros ”filantrop”…

Ramón Mercader
Medlem

Om han får någon fråga med lite försiktig lätt kritik om något han gjort/gör verkligen är rätt så brukar han svara att ”om inte jag gör det så gör någon annan det”.

Ramón Mercader
Medlem

Han har även ”rättfärdigat” sina dåd med att ”det behövs vissa spelregler” (som han ser till att stoppa försök till att skapa om det går emot hans intressen).