Gay-ikonen och Melodifestivalen-artisten Jari Sillanpää döms för filmad våldtäkt av barn

FINLAND. Sångaren och gay-ikonen Jari Sillanpää får löjligt låga straff efter att ha filmat en homosexuell våldtäkt på ett barn och haft bögsex framför en 12-årig pojke.

Melodifestivalen-artisten, gayikonen och pedofilen Jari Sillanpää döms för spridande av barnpornografiskt material för att ha filmat en våldtäkt av vad som beskrivs som ett mycket ungt barn från en datorskärm i september 2017.

Sillanpää hävdade att videon filmats av en manlig bekant, men Helsingfors tingsrätt ansåg ändå att det inte fanns rimliga tvivel om att det var Sillanpää som filmat videon. Sillanpää döms nu till 45 dagsböter.

Förutom detta åtal stod Sillanpää också åtalad för att själv ha utnyttjat ett barn, en 12-årig pojke, sexuellt.

Sillanpää hade haft sex med en annan vuxen man där pojken både bevittnade och filmade handlingarna. Männen hade även erbjudit barnet droger som efteråt hamnat i depression på grund av det hela. Trots detta väljer tingsrätten att fria Sillanpää från det åtalet.

Jari Sillanpää är född i Ludvika av finska föräldrar. Enligt gay-tidningen QX är han en av Finlands mest folkkära artister. Han har tävlat för Finland i Melodifestivalen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
4 månader sedan

Bögmaffian har lyckats få någon form av hjältestatus numera och därför slipper dessa vidriga människor lindrigt undan när dom begår sina vidrigheter.

Klaus
Nybörjare
Klaus
4 månader sedan

Pervers Talmud-regering även i Finland.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
4 månader sedan

sånhär skit ska inte ens debatteras, skjut den jävlen rakt av bara, så kan hans sodomitkompisar skrapa ihop och begrava resterna