Gäng med rasfrämlingar i Gävle kastar stora stenar i magen på höggravida svenska kvinnor

MÅNGKULTUREN. Invandrargäng i Gävle har som krigsstrategi i folkmordet på svenskarna att bland annat kasta stora stenar i magen på höggravida svenskor. Det uppenbara syftet är att framkalla missfall.

Folkmordet på svenskarna som de judiska medierna och de etablerade politikerna samfälligt förnekar, tar sig allt mer osmakliga former även på gatunivå.

Frilansjournalisten Joakim Lamotte som bland annat uppmärksammat invandrares terror i kölvattnet av ett rasistiskt mord på en svensk pojke i skånska Staffanstorp, har gjort ett nytt reportage med skrämmande vittnesmål om ”ungdomsgäng”, det vill säga invandrargäng, i Gävle som bekämpar svenskar med brutala överfall.

Lamottes reportage är från Sätra i Gävle och sändes live på torsdagsförmiddagen. Det har redan cirka en kvarts miljon visningar.

”Människor vittnade om hur ungdomsgäng har tagit över området och sätter invånarna i skräck”, skriver Lamotte på Facebook.

— När jag var höggravid så kastade de stenar på min mage. Flertalet gånger, och då snackar vi såna här stenar, inte små, säger en svensk kvinna och hon visar att stenarna var större än knytnävar.

— Flera gånger har jag fått åka in till förlossningen för att jag fått så ont.

— Är det sant? Jag vet inte vad jag ska säga, svarar Lamotte alldeles förfärad.

Andra personer i Lamottes reportage vittnar berättar bland annat om hur deras barn blivit misshandlade, hotade och sexuellt ofredade utan att få någon hjälp från samhället. Gängen kastar också smällare mot svenskarnas hundar som exploderar för att skrämma och skada hundarna.

— Det är invandrare. Det måste jag säga, svarar en kvinna när Lamotte frågar vilka förövarna är.

Joakim Lamotte ger sken av att tro att makthavarna inte vet vad som pågår, och uppmanar därför sin publik att dela reportaget så att det ska kunna nå makthavarna:

”Lyssna på dessa skrämmande vittnesmål och dela gärna reportaget så att det når ut till våra makthavare. Det är dags att de öppnar ögonen”.

Men rapporterna från mångkulturhelvetet i Sverige har pågått länge och har varit mycket omfattande. Den bittra sanningen verkar ligga närmare att makthavarna antingen vill ha denna samhällsutveckling som förvärras alltmer, eller att de av starkare makter tvingas till underkastelse av denna politik.

Se Lamottes reportage på Facebook

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
SigfridLingonetGrottbjörnenSlipsenPaganBoii Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lepopi
Medlem

vi behöver massor av gated ”nazi” community

Grottbjörnen
Medlem

vi ska inte behöva gömma oss i vårt eget land, anfall är bästa försvar, om de kastar en sten på dig så kasta tio tillbaka!

Lepopi
Medlem

Tills vi har makten kan man ordna så att man bor i vita communitys med nationella värderingar där man förbereder och tränar folket inför en systemkolaps

Slipsen
Medlem

Det vi behöver är ett Norden utan dessa ghettoavskum, där vi har en homogen befolkningssammansättning med folkgemenskap som grund. Stoppa massinvandringen och skicka hem de flesta utlänningar inom 48 timmar samt skicka folkförrädarna till Finspång där företaget Hänga lätt, dingla tätt kommer att gå på högvarv i några år!
Det är nog för länge sedan!

Lingonet
Medlem

Om folk inte fattar HELA innebörden av folkmord än,
det kommer mera!

Sigfrid
Medlem

Finns väl ingen tvekan längre om att det är ett lågintensivt inbördeskrig som pågår frågan är bara om när det eskalerar och blir helt öppet.Tyvärr så är svensken i allmänhet så vek att han inte inser verkligheten och reagerar.