Gambian häktad för skjutningar i Umeå

MÅNGKULTUREN. En man från Gambia har häktats för mord och mordförsök i Umeå. Trots att mannen har en mångårig historia av grov brottslighet i Sverige har myndigheterna aldrig utvisat honom.

Oppositionen i Umeå har fått vatten på sin kvarn efter att det avslöjats att den för mord och mordförsök huvudmisstänkte mannen är utländsk medborgare som hade utvisats för länge sedan om Sverige haft en annan regering.

Under onsdagen förra veckan sköts flera personer ned på öppen gata i Umeå. Enligt media hade tre män skjutits, varav en av dem, en tonåring, hade dött.

I verkligheten hade fyra personer skjutits, tre män och en kvinna. Männen verkar ha skjutits i magen och mot huvudet, även om alla skott inte träffat sina mål. Kvinnan ska enligt uppgifter på sociala medier skjutits i benen.

Efter att mängder med personer gripits för misstanke om inblandning i brottet har tre personer nu häktats. Den enligt åklagaren mest misstänkte är på sannolika skäl häktad för mord och tre mordförsöken.

Mannen är 32 år och medborgare i Gambia. Vad han gör i Norrland är oklart, men sannolikt har han tagits hit av makthavarna för att han ska berika dem.

Den 32-årige mannen är sedan tidigare dömd flera gånger för narkotikabrott, och släpptes så sent som i somras ut från fängelset från ett nio månaders fängelsestraff för grov kvinnofridskränkning. Att mannen aldrig utvisats beror på att Sverige styrs av globalister som inte tycker att de representerar Sverige och svenskarna.

Alla gripna är tidigare dömda för flera brott, bland annat narkotikabrott.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
3 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Klaus
1 år sedan

Hej kommunister och liberala, det finns undermänniskor med mycket lågt värde och raser!

Lingonet
Lingonet
1 år sedan

Snart kommer hans familj hit med, så fort han skickat lite av fängelselönen till gambia, och hans bröder släpps ur fängelset där.

Slipsen
Slipsen
1 år sedan

Ja, vi blir verkligen berikade. Med mord, våldtäkter, narkotika och underutvecklade analfabeter som inte ens kan sitt eget språk och än mindre det svenska.
Stoppa massinvandringen innan det är försent!
Indianerna gjorde inte det-idag sitter de i reservat!