Galen sionist hetsar mot oliktänkande i Expressen

SIONISM. I en debattartikel i Expressen menar sionisten Stefan Krakowski att utländska medborgare som döms till hets mot folkgrupp automatiskt ska utvisas.

Stefan Krakowski.

Sionisten Stefan Krakowski beklagar sig i en debattartikel i Expressen över den ökande ”antisemitismen” i Sverige, och menar att svenska staten hittills varit alldeles för slapp när det kommer till bestraffningen för åsiktsbrott, eller ”judehat” som han kallar det. Enligt honom ska problemet istället lösas med att man automatiskt utvisar utländska medborgare som döms för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp.

Han ondgör sig även över att antijudisk litteratur som Mein Kampf och Sions vises protokoll säljer mycket bra i arabvärlden, något som han tror beror på att araberna tror på ”konspirationsteorier”.

Även statsminister Stefan Löfven kritiseras för att ha skyllt antisemitismen på Sverigedemokraterna och inte vågat nämna den stora arabiska överrepresentationen när det kommer till antijudiska ”hatbrott”. Löfven har dock på senare tid ändrat uppfattning, och menar nu att man ”måste våga prata” om antisemitismen.

Krakowski avslutar med att beklaga sig över det stora antalet migranter som kommer till Sverige, eftersom de i många fall kommer från länder vars medborgare är mycket mer judemedvetna än svenskarna. Resonemanget blir dock närmast absurt med tanke på att den stora muslimska invandringen till stor del beror på judisk lobbyism.

Källa:
Judehetsarna ska dömas och utvisas från Sverige

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Caesar-AureliusFredrikadB_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Så 2017 är året då judarna och deras lakejer helt oförskämt offentligt klargjort att det enda de bryr sig om är gärningar som missbehagar judar – att svenskar våldtas och mördas berör dem inte det minsta. Det finns något som kallas gyllene regeln. Jag ser fram emot den dag då vi behandlar judarna på samma sätt som de behandlar oss andra. Inte för att jag vill anstifta någon pogrom, men… Om någon rättfärdig arab får för sig att bränna en synagoga med judar inuti, tycker jag inte vi ska fördöma gärningen eller sörja… Allt vi ska göra är att ställa… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Briljant kommentar. Krakowskis vurmande för judar medan han implicit applåderar svenskarnas öde, som är irrelevant, innebär i sig HMF på ett sätt som borde leda till döden. Vi ser hur judarnas HMF-lag är uttänkt, hur ingen är avsedd att vara jämlik inför lagen. Ingen har dömts för HMF mot svenskar. Den lagen, precis som FNs deklarationer kring ”mänskliga” rättigheter, är avsedda för judars skull, och inga andra. Våldtäkter där rasfrämlingar tänder eld på kvinnornas underliv eller kastar sten och handgranater på Polisen, kan och bör däremot inte utvisas, anser de. Löfven har nu en lätt uppgift att möta sionistj*v*lns krav:… Läs mer »

b¤d
Medlem

Haha..
Ett konstant gnäll från kroknäsans håll.
Allt vill de ha serverat på silverfat.
Arabsmutsen får gärna vara jobbig med juden, som man säger, två flugor på smällen.
Bah.

Caesar-Aurelius
Medlem

Tur då att det finns betydligt intelligentare personer än den här stollige konspirationsteoretikern.

”Nordeas personalchef Karen Tobiasen uppger i en intervju med danska affärstidningen Børsen att Adolf Hitler är en av tre personer som inspirerar henne.
comment image?interpolation=lanczos-none&crop=16/9xh:1xh;*,*&crop=1xw:9/16xw;*,*&downsize=860:*&output-quality=60&output-format=jpg

https://www.di.se/nyheter/nordea-toppen-inspireras-av-hitler/