Gab blockeras av Googles appbutik

CENSUR. Den yttrandefrihetsvänliga plattformen Gabs mobilapplikation har nu blockerats av Google.

Mobilapplikationen för den yttrandefrihetsvänliga plattformen Gab, som är ett alternativ till Twitter, har nu tagits bort från appbutiken Google Play som används av Android-telefoner. Därmed går applikationen inte längre att ladda ner.

Den anledning som anges av Google är att applikationen bryter mot regler rörande exempelvis ”hets mot folkgrupp”, då man genom applikationen kan nå innehåll som Google inte sympatiserar med.

Andrew Torba, VD för Gab, påpekade under gårdagen i ett inlägg på plattformen att detsamma givetvis även gäller Googles egna webbläsare Chrome, som kan laddas ner via Google Play.

Källa:
Gab: Andrew Torba

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Child-Of-GodInnateus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Innateus
Gäst
Innateus

Google tolererar ingen kritik mot deras subversiva svartmuskiga kelgrisar.

Child-Of-God
Medlem

onda makter söker att kontrollera allt. och att snubbarna på CERN tagit åt sig äran för att uppfunnit internet borde väl inte förvåna, då de på det stället, enligt egen utsago, försöker öppna portar till andra dimensioner och säger sig inte veta vad som kommer vare sig in eller ut därifrån. sen har Herren Jesus Kristus sagt medelst samtida profeter att de öppnar helvetets portar där. och en skulle ju kunna tro att det finns profetior om internet (och/eller televisionen och/eller massmedia) i den heliga bibeln; Isaiah 30 Douay-Rheims 1899 American Edition (DRA) 30 Woe to you, apostate children, saith… Läs mer »