Fyra soldater dödade i Ukraina – konflikten trappas upp

EUROPA. Konflikten mellan Kiev och ryska separatister i östra Ukraina trappas upp.

Fyra ukrainska soldater stridandes för regimen i Kiev har dödats av proryska separatister i Donetskregionen i östra Ukraina. Två av soldaterna ska ha dödats i en skottlossning medan de andra två avled efter att ha skadats av en minexplosion.

Den så kallade säkerhets- och samarbetsorganisationen OSSE säger att konflikten mellan Kiev och separatisterna – som hittills resulterat i över 10 000 dödsfall – trappats upp på senare tid med flera brott mot den rådande vapenvilan, däribland 520 explosioner.

Källa:
Fyra ukrainska soldater dödade i Donetsk

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Nybörjare
Victor
1 år sedan

Vad vi har att vänta oss i Sverige inom en inte alltför lång framtid något snarlikt? Tänker på med tanke på vår etniska smältdegel. Det råder väl redan idag delvis ett lågintensivt inbördeskrig. Kan se att vissa grupper också kommer spä på såna här konflikter i framtiden. Allt som krävs är en gnista.