Fyra personer har anhållits efter en kidnappning i Göteborg

INRIKES. I torsdags kväll kidnappades en ung man i Göteborg och nu har fyra personer anhållits misstänkta för människorov och utpressning. Polisen är fortsatt förtegen kring händelsen. 

Genrebild. Foto: Håkan Dahlström (CC BY SA)

Fyra personer, tre män och en kvinna, har gripits misstänkta för människorov och utpressning i Göteborg. Detta efter att en ung man kidnappats i torsdags kväll och under natter mot fredag.

— Jag kan inte gå in på detaljer i ärendet, men det ska ha skett i Göteborg i går, berättade Jenny Widén, polisens presstalesperson i region Väst, för Expressen.

De fyra personerna är misstänkta på sannolika skäl för brotten och ska under dagen förhöras berättar Widén. Den kidnappade mannen har hittats och är inte skadad.

Tidigare i somras kidnappades en skolanställd i Göteborg när denne var på väg hem från sitt arbete. Kidnappningen skedde efter att den skolanställde hade sett beväpnade män utanför skolan och kontaktat polisen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments