Fyra ”antisemitiska attacker” om dagen i Tyskland

UTRIKES. Antalet ”antisemitiska attacker” uppgick till fyra om dagen i Tyskland år 2017.

I takt med att Tyskland släppt in allt fler personer från Mellanöstern under den pågående flyktingvågen i Europa har antalet ”antisemitiska attacker” ökat kraftigt i Tyskland. Under år 2017 beräknades det i snitt ha skett fyra så kallade ”antisemitiska attacker” om dagen i Tyskland.

Under året registrerade tysk polis sammanlagt 1 453 brott som man klassificerade som ”hatbrott” riktade mot judar i landet. Enligt tyska myndigheter rör det sig om 32 fall av våld, 160 fall av vandalism och 898 fall av ”hets”.

Tysk polis beskyller dåden på ”extremhögern” och säger att 95 procent av ”attackerna” hade ”högerpolitiska motiv”. Man påstår även att bara 25 av ”attackerna” hade ett religiöst motiv utförda av muslimer med extrema åsikter.

Siffrorna publiceras i samband med ett de tyska parlamentet godkänt strängare lagar mot antisemitism och inrättat en kommission som har till mål att arbeta mot den ökande antisemitismen i landet.

Källa:
Germany averaged 4 anti-Semitic crimes a day in 2017 — govt data

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RokvikenKlausKarl AHenrikFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Tyskland finns inte. Det är fortfarande ockuperat, både de facto och formellt, av Judea som vann andra världskriget och som sköter ”Tyskland” som ett företag och koloni. Det vita Europa måste slå tillbaka mot Judea och befria Tyskland.

Rokviken
Medlem

Helt rätt! Ett slut måste det bli. I Judea ingår diverse vita länder och många av dem är bedragna/lurade. Uppvaknandet sker och vi ska ta tillbaka det som tillhör OSS.

Henrik
Medlem

Låter lika troligt som siffran 6 miljoner trots att det i biografin av den sovjetiske generalen för sjätte armén, som var den som befriade Auschwitz, inte står ett ord om gaskammare…

Fredrika
Medlem

Och tyskhataren Winston Churchill nämner ingenting om någon form av gaskammare i sitt tre band tjocka självbiografiska verk om andra världskriget.

Karl-Путин A
Medlem

4 antisemitiska ”brott” om dagen i stora Tyskland (invånare 82 miljoner) är en stor nyhet i ”tysk” (((media))) – 19 anmälda våldtäkter om dagen i lilla Sverige (invånare 10 miljoner) är en ickehyhet i ”svensk” (((media))).

Förövarna äro de samma – att kalla samma rasfrämlingar i Tyskland för högerextrema förändrar inte verkligheten.

Klaus
Medlem

Judar gör allt för att säkra makten.