Frontlinjen #5: Nationalsocialister på Norges gator, krossa homolobbyn och intervju med dansk aktivist

FRONTLINJEN. Norges bästa nationalsocialistiska podcast är tillbaka med sitt femte avsnitt som bland annat bjuder på en intervju med en dansk aktivist och nästeschef.

Listen to ”Frontlinjen #5: Nasjonalsosialister på Norges gater, knus homolobbyen og intervju med dansk aktivist” on Spreaker.

Frontlinjen är tillbaka och denna gång är besättningen fullständig, då Tommy Nyberg är tillbaka från sin semester. I avsnitt fem deltar den danska aktivisten och nästeschefen Jesper Rosendahl Gregersen för att prata om aktivistdagarna och mötet med Der Dritte Weg. Intervjun är på engelska av hänsyn till finska lyssnare.

Andra saker som diskuteras är:

  • Offentliga aktioner över hela landet.
  • Rede 3:s aktion mot Bergen Pride.
  • Pridetåg i förskolor, homolobbyn och dekadent konst.
  • Intervju med dansk aktivist.
  • Lyssnarfrågor.

OBS! Framtida avsnitt av Frontlinjen kommer hädanefter publiceras varje torsdag klockan 18:00 på Frihetskamp.

Frontlinjen

Frontlinjen är en podcast driven av Nordiska motståndsrörelsen och nättidningen Frihetskamp. Fasta medarbetare är Haakon Forwald, Andreas Haglund Arnesen och Tommy Nyberg.

Programmet kommer primärt fokusera på Nordiska motståndsrörelsens verksamhet i Norge, men också andra ämnen som ideologi, politik och generella nyheter relevanta för organisationen och kampen kan diskuteras.

Nya avsnitt av Frontlinjen släpps varje torsdag klockan 18:00. För att komma i kontakt med Frontlinjen kan man skicka e-post: frontlinjen@frihetskamp.net

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Robin Nordlund Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Robin Nordlund
Medlem

Här ska lyssnas!